snabbt beslut ( för att vara mig)

371kr fattigare och snart en klänning rikare! Klickade hem klänningen och skippade bodyn, blir spännande och se om jag hinner få den innan helgen och hur den sitter på mig. Älskar paket på posten!!:)
Ser det som en belöning till mig själv efter allt tentaplugg!
Ni ser...man kan hitta på belöningar för allt möjligt!

NU måste jag verkligen sova! Upp på cykeln 06.45 imorgonbitti..svett och tårar kommer spruta!

Ibland är livet som student riktigt jäkla jobbigt



Jag vill Jag vill Jag vill Jag vill Jag vill ha!
Vet inte riktigt hur jag ska göra...ska verkligen spara pengar! Men så gick jag in på asos och såg att de har fri frakt sen hittade jag klänningen som man inte kan göra annat än älska och denna snygga svarta body!
Livet som student är ju underbart!!!!

Antingen så lever jag helt okej denna månad eller så kör jag på gröt varje dag och köper klänningen och kaanske bodyn...Mamma ida, vad tror du?

need some help

Nu är nästan tentaplugget över och det är jag verkligen glad för. Främst för att det ändå känns helt okej att skriva denna tenta, men främst för att mina vänner ska sluta övertala mig att äta 10kg godis om dagen!! Varje dag så går de på Ica och köper och använder argumentet "vi måste ha socker om vi ska orka plugga en hel dag!!!" och självklart är jag inte den svåraste att övertala direkt. Så imorgon börjar  verkligen sockerförbjudet! Ida och sofia är med på det och förhoppningsvis så slutar mina vänner i klassen sluta trycka godis varje rast!
Nu tänker jag rulla iväg till gymmet och göra ett försök till att träna bort en liten del!






Resultatet efter sockerkickarna....

johannes,ida,elin, tilda, suss och maria!



Självklart så ska denna sötnöt med till edinburgh!!
Har jag sagt att jag är peppad? Hoppas ni där borta i edinburgh också är taggade!?:)

sommarens bästa vecka!




planer

Jag kom föresten på en sak idag på dansen!
Jag ska flytta från sverige så fort jag får chansen! Bara för ett tag dock, kanske mellan 1-2 år, men det är verkligen något jag vill göra. Skulle vilja pröva att bo utomlands och jobba som sjuksköterska samtidigt som man lär sig leva under helt andra förhållanden. Man skulle vara med om en hel del lärorika upplevelser och känna att man verkligen hjälper andra och gör något bra. Det skulle vara häftigt!! Just nu så är jag mest sugen på afrika och sydamerika!Sen så älskar jag verkligen afrikansk och sydamerikansk musik och ser framför mig hur kul det skulle vara att lära sig sånna häftiga danser under tiden jag är där!:)
Kanske ska börja med att köra på lite utlandstudier några månader under skoltiden sen om det verkar vara som min grej så kan jag söka vidare efter jag är klar med min utbildning!

Indestructible



Jag kom mig upp ur sängen imorse tidigare än väntat! Kl 10 befann jag mig på skolan redo med mina älskade medicinböcker. Dock hade jag ännu en skitdag. Känns som jag är tillbaka på ruta 1 igen och kan absolut ingenting.
Kollade på lite gamla tentor och kände att det är väll lika bra att lägga ner, gå och köpa en Ben & Jerry och avstyra mina sjuksköterskeplaner! Men efter ett tag så insåg jag att det är för kort tid kvar nu för att ge upp. Jag strukturerade (ett ord som jag aldrig använder, på nått sätt) upp mitt plugg och skrev en lista på vad jag skulle gå igenom ikväll sen ska jag bara repetera repetera och återigen repetera imorgon och på tisdag! Sen får vi se hur långt det räcker. Och den där Ben & Jerry glassen trycker jag på 2 sek efter jag pluggat klart för dagen...:)

Bestämde mig för att göra något som jag blir glad av istället för att bara stirra ner i boken en hel dag! Så jag gick på ett Afropowerdance pass och guuuud vad jag älskar att dansa! Har ju börjat i en streetgrupp och funderar på om jag ska titta runt efter någon grupp som dansar modern. Hade varit så kul, min kropp mår verkligen bra av sån dans, släppa loss och bara dansa till musiken.
Sååå, nu när jag har en hel del mål för detta år så tänkte jag göra en lista med mina mål med denna vår/sommar! Jag blir nästan imponerad av mig själv, fortsättning följer dock om jag lyckas nå mina mål.............

who´s that chick

Helgen som absolut inte skulle sluta med utgång slutade självklart med utgång! Men nyktert (2 glas vin) och den varade bara i 45 min sen tackade jag för mig och begav mig hem!
Helt underbar dag idag iaf. Pluggat och skrattat så jag har ont i magen! Sen så avslutade vi dagen med middag och mys hos emma! Emma färgade och klippte mig, sen fick jag även lite fina lockar på köpet:) Just nu så är vi inne på projekt: blondie! Jag ska ju se ut som jennifer aniston är det ju tänkt..

Här kommer en dålig bild men här ser ni kanske att det blivit lite ljusa slingor. Som sagt bilderna visar inte så bra.
På onsdag kör vi igen och hoppas på att få det mycket mer blondt!


förändring!

Myskväll med Soffipropp! Jag bjöd på barnkalas, dvs grillkorv och pommes, sen kladdkaka och bär till efterrätt! Vi såg en riktigt mysig film med jennifer Aniston, The switch! Perfekt en torsdag när man bara vill ta det lugnt och titta på en film utan att anstränga sig.
Sen så gick det upp för mig att jag vill ha jennifers hårfärg (även hela håret men det blir nog svårt). Önskade att jag var brunett från början så jag kunde gjort fina blonda slingor med mörk utväxt!
Så nu måste ni hjälpa mig kära vänner! Vad tycker ni?



Eller



eller ha kvar samma frilla som nu (har dock lite mörkare och längre)


25-28 mars!!




Jag, Ida och Johannes flyger till Edinburgh i slutet på mars och hälsar på dessa 2 sötnosar!!!:)

vi är helt normala




Idag var mitt humör verkligen en fet jäkla berg och dalbana!
Först happy på morgonen! Kände hur skönt det var att jag har en helt ledig kväll och solen sken! Sen så hade vi färdighetsträningen och där gick allt utför...dockjäveln började aldrig blöda och i slutet insåg jag varför!! Jag hade dragit ut nålen på fel sätt!! Gaaah vad jag var sur när alla andras docker blödde och var nöjda! Jag var verkligen sämst! Sen så var jag sjukt hungrig vilket inte gjorde situationen bättre...

Nu har jag fått i mig mat och söta goda saker så nu är jag påväg upp igen! Ska försöka plugga en stund sen får vi se vad jag hittar på ikväll, antingen träningen eller en hel pluggkväll!

Klart och betalt!



Den 16 April händer det! Åh vad jag längtar!!

Jag längtar




Till en helg fylld med häng och dans på trappisen och INGET plugg som tynger en och säger åt en att gå hem 2 istället för 6!!

min fina kofta



Ser ut såhär nu. Finns ingen chans att rädda den..blää!!


BURNED

Jag ska flytta!! Jag vill iaf...Någon hade glömt att stänga av plattan i köket...jag ska sträcka mig över spisen för att hämta en kastrull..min fina kofta= BURNED! Började känna hur det luktade konstigt så jag tittade ner å vips så var jag lite grillad. Om man ska se det positivt så klarade jag mig och brände inte magen, kan bara tänka mig hur ont det hade gjort om jag lutat hela kroppen mot plattan.. Men visst fan är det onödigt att någon ska glömma plattan på och jag måste slänga en av mina favoritkoftor!?

Sen så får jag inget csn på fredag! Cp csn är sega och jag vet inte när jag får mina pengar!! 10kr kvar på kontot och tack och hej!
Tur nog så ordnade sig ändå, men nu vill jag faktiskt ha mina riktiga pengar snart!!



OSLO I SOMMAR! PENGAR OCH PARKHÄNG MED DENNA BRUD! Måste bara fixa jobb och lägenhet..



på varsin sida av vägen, som en främling för varandra


Nu släcker de på scenen
Nu återstår ett öronsus
Spara känslorna till gryningen
Ta in varenda blick och alla orden
Det är tomt i garderoben
Och allt har fått ett annat ljus
Hon i baren räknar kassan
Och vakterna går runt och flyttar bord

Och allting, allting, allting
Allting, allting, ja allt
Är nästan perfekt


Jag minns fortfarande precis känslan jag hade.
Jag var 17 år, åkte i din bil upp för knutgatan och Lasse sjöng.
Du skjussade hem mig ännu en gång
och jag lutade mitt huvud mot din axel och kände
att allting var perfekt.

NU ÄR DET DAGS!

Jag har sagt det förut och säger det igen...NU börjar mitt nya liv med nyttig mat, massor massor med träningen och INGE tentakugg!! Och detta ska jag fasen klara mig igenom tycker jag. Ett bevis på det är att jag ikväll börjar min "ägg-meny" till kvällsfika efter dubbelträning! Imorgon har jag inbokat ett morgonpass 06.45, SPINNING! Jäklar vad jag kommer svettas. Nu ska jag hålla det jag lovat, inge kugg, inge feta godisar till onsdagsplugget och massor med träningen! Jag vet dock att ni sitter där och tvivlar starkt på detta...det gjorde jag också fram tills jag bestämde mig att det måste hända något! Så jag ska bevisa att jag faktiskt kommer klara av det här! Punkt slut.
:)


Världens finaste bild på mig! Ser ni lerner-näsan..?

ELLE



Matchen gick verkligen skit. jag orkade ingenting och allt var bajs. Bakis och seg. Vi förlorade och fick åka hem med en förlust i bagaget...
Något som räddat min dag är att ida följde med och spelade sen hittade jag en Elle i brevlådan när jag kom hem!! Så nu ska jag bli lite gladare och bli lite inspirerad inför våren! Färger är dock inte min grej..är väldigt svart men jag börjar bli mer och mer sugen på att sätta lite färg på garderoben!

game!

Match föresten snart! åker om 2 timmar och jag vet inte riktigt hur jag ska ta mig från sängen till bilen...
Mot örebro ska vi iaf åka, de ligger sist i serien så jag räknar verkligen med en vinst, trots 6 st spelare varav en inte så pigg..




barbra streisand

Inga kort igår men det slutade med min byxdress från kappahl! Önskade att det inte varit snö och kallt, hade varit perfekt med skyhöga klackar till. Kanske iof  var bra, hade nog staplat mig fram då.
Sjukt bra kväll igår iaf!
Vi började med en middag på Gripen! Jag och ida "lagade" hamburgare och pommes och bjöd siri,ingrid,jennifer och lisa! Vidare efter ett tag till några killar i klassen där det på nått sätt alltid slutar med att alla blir knall..
Det var klagomål som världens argaste granne eftersom vi skrattade för högt... Vi körde en lek där knekten var "snake eye", alltså fick man inte kolla i den personens ögon..självklart fick jag knekten och jag grät av skratt, var så fruktansvärt kul! Alla hatade mig och jag gjorde allt för att få alla att kolla på mig, satte dit hela gänget tror jag:) Kan tänka mig att grannen störde sig mest på mig...
Utgång på Cromewell där Siri jobbar och det gjorde inte saken bättre..öl från höger och vänster och vips så var kvällen slut! Fick den lysande idén att ringa min bror johan (som förövrigt är i usa) och säga att jag saknar honom. Jag ringer sisådär 14 gånger utan nått svar och märker idag att det var fel johan jag ringt. Så johan i min klass har nu 14 missade samtal, jag kan inte vara omtyckt.. Kanske tur att det var fel johan dock, hade blivit dyrt som fan om jag ringt rätt!


När kommer du hit??


annars..



Om jag inte gått ut klädd som en kille imorgon så hade jag försökt få tag i en outfit med den här stilen! Älskar verkligen allt!! Håret, byxorna, skorna, tröjan! Sjukt snyggt!

collegetema


Imorgonkväll är det som sagt tema College! 90 % av tjejerna lär dyka upp som cheerleaders, men inte våran klass! Vi kör på den coolare stilen och förvandlas till tuffa grabbar!
Googlad lite och fick fram denna bild från http://sverigesradio.se!
Det är precis såhär jag ska se ut imorgon, minus hjälmen då! Jag ska vara en grym amerikansk fotbollsspelare med världens fetaste axlar, tröja där det står "Lerner" och tights! Kommer bli en asbra utgång, tagga tagga tagga!!

Dagens KING

Omvårdnadstentan gick hur jäkla bra som helst, kändes det som iaf!! Jag hade verkligen skrivkramp, skrev nästan oavbrutet i 3 timmar. Hoppas verkligen att det är en bra person som rättar och inser att jag kunde allt på provet!


Här är då en svettig matilda som svettats som en gris på världens roligaste danspass! Det var extremt underhållande när flera av mina vänner var med...man kan inte göra annat än skratta och älska!
PUSS!

vad är det för fel på mig!?

Idag diskuterade vi ett väldigt populärt ämne som dyker upp efter halva veckan väldigt ofta...nämligen, utgång i helgen?
Jag var heeelt säker på att jag inte skulle festa. Sa att vad de än sa så skulle de aldrig lyckas övertala mig, jag var stensäker på att jag skulle ha en nykter helg. punkt slut!
Sen börjar mina cp vänner prata om hur jäkla kul det ska bli i helgen...det blir förfest och en massa drinkar och college tema på klubben.. Jag försöker skita i det och går därifrån. Allt eftersom börjar jag fundera hur jäkla kul det hade varit att festa i helgen...
När jag och lisa sitter och plugga så kläcker jag ur mig "det hade ju faktiskt varit kul att festa i helgen.."
Lisa utan att tveka "Ja? Vi har redan räknat med dig. du är så jäkla lätt att övertala så vi tänkte att det inte skulle bli nå problem".
JAHAP! Jag är alltså så lätt att övertala!? Hur ska det gå när jag får barn? Kommer köpa ut åt hela deras klass innan de hinner fylla 15!

Så nu är det bara att börja tagga! Världens bästa lotta och ingrid ska bli vara mina plugg-dejter i helgen så det blir en massa plugg,mys, sleep-over och ett x antal cider på Trappan iklädd i collegetema...
KING!!!


work it out



Jag ska unna mig ett par fina träningsbyxor när jag får CSN! Skulle vilja ha ett par nya fina så att vårens träning känns ännu lättare att satsa på!
Nu blir det iväg till ett danspass med en massa muppar i klassen, det här kommer bli sjukt kul!!:)

jag är bäst!

Idag har jag haft en slapp dag och jag kände att det var på välförtjänt! Började med en liten sovmorgon, var inte på skolan förrän 9.30. Pluggade omvårdnads och gjorde ett eget testprov som gick super! Vid 3 insåg vi att nu kan vi det här och jag gick hem från skolan och tänkte fortsätta plugga hemma...istället blev det ett avsnitt av gossip girl (har börjat ta upp det igen, sjukt härligt att se serier lite då och då, varför slutade jag!?) Sedan bestämde jag mig för att äta köttbullar, som jag varit sugen på i en evighet. När jag märker att jag inte har några i frysen så ställer jag mig och gör egna! Tog ett jäkla bra tag att steka bullarna, sen blev det brunsås och potet till. Shit vad jag är bra!
Nu ska jag skynda mig till gymmet sen ska jag och ida se basket, sjukt bra kväll!!



Sommaren i oslo med denna söting!

sagan om problembarnet, skötaren och den som var snäppet bättre än problembarnet men snäppet sämre än skötaren..



På mer än bara 1 bild så ser det ut som elin är skötaren, jag är den med mest problem och ida är någonstans där i mitt i mellan. Vi skulle kunna ha vårat egna lilla hem:) Och som ida sagt " det största problemet med dig är att du inte trycker ut kaviarn rätt från tuben, därför skulle vi aldrig kunna bo ihop!!". Jag tycker att det låter underbart att det här är det ida hatar med mig:) elin skulle dock dampa lös på mig med mina klädhögar....men jag kan kompensera upp det genom att ligga i skarven, ta den oskönaste sängen, bli övertalad och jobba som deras slav osvosv...Samtidigt så är elin faktiskt min skötare och ska se efter mig så jag inte virrar bort mig när jag går utanför huset!

Gahh

Åh jag blir så förbannad på människor som gör andra illa ENBART för att få uppmärksamhet!! Det är inte okej att göra vissa saker. varför sjunka så lågt!?
Var bara tvungen att få ur mig detta. Blir så sjukt irriterad fast jag vet att jag verkligen verkligen inte borde sitta en måndagkväll och vara irriterad, det är inte värt att lägga en tanke ens på. Meen ibland går det inte att låta bli bara.

Kanske borde se ett avsnitt av solsidan och somna på ett bättre humör. Kanske borde se framemot en lektionsfri dag imorgon då jag ska köpa lite blommor och godis som en liten försenad alla hjärtans dag present. Det blir fint, ska städa mitt rum också så blommorna gör sitt! Studentrummet brukar inte vara så jättefint direkt..kläder hit och dit och dammtussar fulla golvet! För att inte tala om min dubbelsäng som är fylld med böcker och saker på sidan som jag ej sover på..

14/2

Dagen började med en försovning..gjorde inte så mycket eftersom min kära ida som jag skulle gymma med försov sig också och vaknade aldrig när jag ringde henne...så jag traskade till gymmet alldeles ensam och körde ett kort gympass!
Iväg till skolan där hela dagen spenderats! Eftersom tentan körde jag och en kompis ett riktigt ryck inför tentan! Vi kände oss lite misslyckade en dag som denna så köpte chokladhjärtan och tryckte samtidigt som vi rabblade igenom hur man ska torka rumpor...kan tänka mig att alla ni är avundsjuka på mitt framtida yrke!
Hann med en kort pratstund med ella också, sen fick jag världens finaste sms. Hem och lagade kyckling med en massa sås, mumsmums!
Nu ska jag kila iväg till basketträningen sen tänkte jag köpa lite gelehjärtan och en blomma till mig själv från en annan person, sånt som gör mig så sjukt glad. Är en liten sucker för alla hjärtans dag..gillar blommor, choklad och att få baka fina goda bakelser. och att få fina sms gör veckan så mycket bättre. Det är dom där små sakerna som jag verkligen mår bra av.






winnerbäck, trondheim 2009



Jag minns hur bra vi hade det den här kvällen. Lyssnar till järnvägsspår och önskar att vi kunde lyssna tillsammans på den på vår dag.

vi trodde det var säkert!

Det blev en känslosam helg med tårar, både glädjetårar och mindre glada tårar. Jag har sån tur att jag hittat vänner som förstår och en underbar familj som bryr sig så ni räddade min helg kan jag lova!

I fredags lagade jag världens godaste lasagne (nyårslasagnen) till ingrid, lisa och stina! Blev inte lika god som på nyårs men mumsig blev den! Senare kom en massa från klassen för att se lite film och äta 1kg chips. Det tog ca 3 timmar för oss att få igång filmen (killarna i klassen är bra på ta blodprover men är inte så tekniska direkt). Vi hade ingen dvd, hela gripen var tomt så det hjälpte inte. tillslut fick vi tag på en cdspelare med dvdfunktion som vi testade. dock märkte vi att vi saknade en sladd så det gick inte. försökte lösa detta som sagt i 3 hela timmar utan resultat. Det slutade med att vi satt minst 10 pers och trängdes  i 2 soffor och vi såg filmen då en dator istället! Självklart så hade de som var ansvariga för filmen hyrt en skräckfilm som utspelade sig på ett sjukhus. typiskt.
Det blev iaf en sjukt bra kväll, jag skrattade tills tårarna rann och är så glad att jag trivs så jäkla bra med klassen!
Ingrid sov över här och jag var väldigt tacksam! ensam efter en skräckfilm är ingen bra idé..

På lördagen så väckte jag ingrid med en riktig stor frukost! Våran plan var att stiga upp tidigt, plugga flitigt, köpa hårfärg, göra oss klara och vara på festen 4!
Såhär blev det istället:

Vaknade 10 och var sjukt trötta
Åt en lång frukost
Traskade till stan vid 11 för att enbart köpa alkohol och hårfärg...
Vi började leta kläder för kvällen, hittade en superbillig klänning på Vila som jag köpte
Började leta efter rött läppstift, det tog ett bra tag att hitta
Träffade folk och stannade och pratade
Kö på systemet
Letade kläder till ingrid
Ingrid prövar kläder
Inser mer och mer att vi kommer inte hinna plugga
Kommer in i en galleria där 3 personen sitter i mitten av gallerian och sjunger
De säger att publiken får gärna sitta ner framför dom
Självklart sätter sig jag och ingrid oss ner
Tjejen på "scenen" börjar sjunga
Vi tittar på varandra och nästan skriker " det är ju säkert!!!!"
Vi bestämmer oss för att skita i skolan och sitta och lyssna på säkert! istället
Börjar sms:a hela min telefonbok om att vi sitter och lyssnar på säkert!
Ringer dit en kompis som också älskar säkert!
Hon kommer dit och börjar skratta
Hon viskar: det där är INTE säkert!
Jag och ingrid tror inte på henne, försöker få henne att förstå att det är visst säkert!
Hon skrattar ännu mer och inser att vi kommer aldrig att tro på henne så hon låter oss drömma bort
Jag börjar få svar från alla mina vänner om hur tur jag har som sprang in på en säkert! koncert mitt i nkpg
Jag är fortfarande övertygad att det är säkert
När koncerten är slut så går vi fram till en som filmar och frågar (för säkerhetens skull) vem det är som sjunger.
Hon säger att tjejen heter typ isabella eller nått.
Vi inser att det inte är säkert! och kan ine göra annat än skratta åt oss själva!

Det blev alltså inget plugg igår men det blev en hysteriskt rolig dag! Vi hade sittning på kvällen och det var sjukt kul och jag är helt jäkla död nu, men det var det värt det!!Här kommer det några bleka bilder från gårkvällen!




Föresten!



Jag skulle kunna göra allt för att få äta upp alla dom här nu!

check

Då var farmakologiseminariet bortgjort, förhoppningvis för alltid! Grymt härligt måste jag säga, gick helt okej så hoppas på ett G (så jag kan få mina pengar!!!).
Efter skolan har jag legat och gottat mig i sängen framför Gossip Girl. Jag har saknat att se serier, sjukt härligt men tiden flyger förbi lite föör snabbt bara... känns både bra och dåligt att bara ha degat i snart 3 timmar.

Snart blir det att koka ihop lite mat sen basketträning!
Ikväll är det mys med öl på en bar med brudarna!

dancing on my own




Idag har det varit en bra dag! Jag tog en sovmorgon till 9 sen satt jag i skolan tillsammans med sofia från 10-19! Vi var flitiga, stundtals iaf, och förbereda oss inför seminariet imorgon. Vi åt lunch och tog en fika i solen på skolans terass, hur jäkla underbart som helst! Lyxade med världens godaste chokladboll och hade det mysigt värre med sofia,jennifer och matilda w!
Efter skolan så slängde jag i mig ett nudelpaket på 2 min (värd info, jag vet) sen skyndade jag mig iväg till en dansträning. Det var prova-på gång och det kändes riktigt kul! Det var street och de kändes väldigt seriösa och ville att man skulle utvecklas och inte bara lala på när man är där. Så jag ska nog fortsätta tror jag! Sjukt härligt att ta upp dansen igen! Måste säga att det känns riktigt bra att jag äntligen tagit upp både basketen och dansen, saknat båda väldigt mycket!



Ps: Till elin! SLUTA TITTA PÅ KLÄDER OCH ALLT MÖJLIGT! VI FÅR INTE SHOPPA, TÄNK PÅ NEW YORK!!


Dagens projekt: göra mitt rum så fult som möjligt




Jag vägrar verkligen kugga omvårdnadstentan den 16 feb! Så nu har jag tänkt göra om mitt rum till ett pluggrum med anteckningar och mindmaps fulla väggarna i stor text så jag kan läsa dessa varje dag!

Dagen har hittils bestått av en löpning till gymmet med ida, gym 30 min sen tillbaka! Nu har jag gått igenom en del omvårdnad och det är så skönt att göra upp ett pluggschema för dagen och få kryssa av allt eftersom!
1 h plugg till sen är det lunch med ida! Jag tänkte göra egen pytt i panna...ojoj vad seriöst det känns!

Asha Ali

Damn, these cold nights do me in
when I've had a long, long day.
't starts around seven, and by ten I'm climbing the walls,
thinking maybe I should call.

It's just this damn anxiety that toys with my sobriety
into thinking there's something to say
when what's left to say
it's all been said anyway.

we staid up till early morning and you walked out my door
and it felt like i was stalling with all my words on the floor
should have walked you home one last time
instead of going to bed.

and now it should be easy for me
to let someone new into my bed i think
so I, I go out to save aye aye, I go out and I drink.

but the smoky bars are never too kind,
never too late to remind
just how I still think about you

we staid up till early morning and you walked out my door
and it felt like I was stalling with all my words on the floor

måndagdag

Bröd ligger på jäsning! Har aldrig bakat bröd tidigare, dock så bakar hela gripen bröd så har blivit lite inspirerad! Efter en helg i lund med ett x antal kilon godis så är det dags att lägga om mina matvanor känner jag. Så fullkornsbröd med kycklingsoppa startar jag med! Imorgon faller jag nog tillbaka på onyttigheter igen....
Lund var iaf jättebra. Var så skönt att hänga vi 3 igen. bäst bäst bäst!

I veckan så är jag ledig fram till torsdag så det blir att ta tag i mig själv. Mitt rum ser förjävligt ut så här ska det städas. Tvätt var det eveigheter sen jag körde. Sen ska träning och plugg in, tänkte köra en hårdvecka!
Måste möblera om i lägenheten också..men det skjuter jag på hela tiden, har ingen lust samtidigt som jag verkligen borde göra det för mitt eget bästa.

4/2

Kvällen började med en middag hos sofia, myspys! Vidare till jennifer för en spelkväll, fick ont i magen av skratt när vi körde en svårare variant av alias! Efter det hade vi tänkt gå hem men det blev en öl på Trappan istället. Där var det dött så vi styrde kosan vidare till Pulse (jag vet, kan man hata en klubbs namn så mycket!?) och jag å sofia dansade tills benen vek sig. Det blev en trevlig kväll och den avslutades på bästa sätt, en bekant röst i telefonen.
Ser fram emot morgondagen då jag och ida åker till elin i lund för en mysig lördag och söndag. Det behövs.
Puss och kram

heartbeats

Idag har jag pluggat, tränat basket och avslutade kvällen med en kvällsfika med ida och en skypedate med mamma.
Det var skönt att spela lite basket, härligt att springa tills hela kroppen är utmattad.
Skulle vara skönt att åka ner till lund i helgen men känner att det kanske är bäst att stanna hemma och plugga. Får se, jag och ida kanske dyker upp på lördag Ella! Beror lite på hur mycket jag får gjort imorgon och om jag verkligen ska spela i helgen. Annars kommer vi någon annan gång snart!

Imorgon blir det träning och plugg hela dagen. på kvällen ska vi kanske se film och äta sånt som man får äta just nu.
Sov gott,kram

the hardest part was letting go

Känns som att jag har en massa tankar i huvudet som bara vill ut.
Jag är glad att jag så många underbara vänner och familj, både här i nkpg men också i hela världen, som jag kan lätta på hjärtat för.
Min bästa granne bjöd mig på en middag och jag känner mig lite mer levande nu. Nu ska jag plugga klart för dagen sen krypa ner i sängen. sjukt tomt.

du är oförstörd för mig

Nobody said it was easy,
It's such a shame for us to part.
Nobody said it was easy,
No one ever said it would be this hard.
Oh take me back to the start.


Vet inte riktigt vart jag ska börja. En paus för att hitta tillbaka.
Jag har aldrig känt mig såhär tom. vill bara bort härifrån
just nu och vakna upp från denna mardröm.
Vakna upp bredvid dig och känna dina fingrar som rör i mitt hår.
Det här är nått som vi behöver och förhoppningsvis leder
det här till något bra.
5 helt underbara år och förhoppningsvis
är det här inte våran sista dans.
Att se dig stiga på tåget var det svåraste jag gjort.

RSS 2.0