Dom finns på riktigt!


Jag kan inte sluta skratta


Roligaste praktikplatsen nåågonsin!

Haft VÄRLDENS bästa dag på praktiken!! Kunde inte avslutat arbetsveckan bättre, nu sätter jag mig snart på tåget och bara längtar efter sängen hemma på knutgatan. Imorgon tar jag sovmorgon kan jag lova.
Puss



Puss på dig sambo!



SNAAART!


Nästan som en avskedsmiddag




Hängt med dom bästa mupparna ikväll! Bjöd på påskmiddag och självklart åt man tills man kände sig gravid,igen. Imorgon sätter jag mig på planet hem och överaskar mina föräldrar,igen, som tror jag ska komma på fredag! Det blir så mycket roligare att överaska, är lite av min grej. Blir hemma i 10 dagar och det ska bli så himla skönt! Tror 10 dagar blir perfekt,sen kommer jag längta tillbaka till norpan och alla mysiga muppar!
känns som om jag ska flytta/resa utomlands eller nått...glömmer att norrland faktiskt ligger i sverige och att telefonen fortfarande fungerar där uppe.

Hittade btw några gamla bilder som togs innan en utgång, ser bra ut måste jag säga.
HADEE<3

sämst i världen.



Ständiga frågan efter varje utekväll:
Jag: siri, åt jag nått inatt?
Siri: Skojjar du?? Du åt för ca 10 pers inom loppet av 5 min.
VÄRT!!!!!!

Sedan har jag även en tendens att berätta för folk att jag kallas för fläskkotletten och även varför. Att jag sedan prövar spela halvkines och tappar all motorik i munnen vilket gör att jag enbart svamlar på norrländska gör inte saken bättre. Snacka om att jag är en charmknutte när jag är ute!

HEMRESA BOKAD!



Och ingen är gladare än mig just nu!

Helgen i bilder!




Morgonpromenader


Mys på fias tak i solen


Plugg


Fest + efterfest till kl 10 (snacka om ungdomspoäng!!)


SYSKONKÄRLEK



Igår ringde bror johan! Var verkligen kul att prata med honom, händer inte ofta så vi hade en del att prata om!:)
Sen idag så kom ett paket hem till oss som ida påstod vara mitt trots det var adresserat till ida..Öppnade det och fann Lars winnerbäcks bok med 112 sånger och 3 foton som bror Nils hade skickat!! GISSA OM JAG BLEV GLAD!! Den där boken är nått jag velat ha huur länge som helst, älskar även att den är begagnad (han budade hem den på tradera), gamla böcker är dom bästa! Alltså världens bästa brorsor!!

Fick världens energi efter jag fått boken så intervallerna gick bra och njöt verkligen av det fina vädret under vilan!! Älskar att bo söderut när det blommar fint redan i mars!
Idag står stan, solning å mat på fias tak och fest + vårkravall på schemat! Livet är BRA.

Framkallning



Ska framkalla kort idag och har hittat måånga gobitar, tex denna:)

Rekordsträcka!




Igår övertalade Siri mig att springa 8km. När vi kom hem så räknade hon ut att sträckan var 9.6km. Jag är lite skeptisk till om det kan stämma, men om det gör så är jag överlycklig- nästan 1mil!! Har aldrig sprungit mer än 6km tror jag:) Sjukt nog så kändes det som om det var lättare att springa den långa sträckan för man ställer in sig psykiskt på att det kommer vara det jobbigaste jag någonsin upplevt!
Fint väder är det här i norpan så vi fortsätter med back-intervaller idag och jag kommer mest troligt att spy. Men faan så skönt det är när man klarar av saker som man aldrig trott att man skulle! Sen blir det att jobba kväll och hoppas på att avdelningen är fylld med patienter så man har nått att göra!

Barnmorska!



Igår var det en bra dag på praktiken, trivs verkligen sjukt bra! Vissa dagar finns det knappt nått att göra och då får man direkt panik att man inte lär sig något. Men när det ligger inne många patienter och man får ta hand om 2-3st så tycker man att det är det roligaste yrket jag kan tänka mig! Man möter så himla många nya ansikten och skapar relationer hela tiden, och något som är svårt att hur nära in på man får bli patienterna. På nått sätt så är det så typiskt sverige att man inte får skapa relationer utan det ska enbart vara en proffesionell relation, vilket jag tycker är idiotiskt. Man blir nästan rädd för att krama patinten när den skrivs ut! Okej, nu lät det kanske som om jag kramar alla mina patienter, men jag menade dom där enstaka som man hinner komma väldigt nära in på och har djupa/bra samtalsstunder med. Hur ska man kunna jobba med ett yrke där man träffar människor som är sjuka och i behov av stöd ständigt, men man får inte bli för känslomässigt involverad i deras situation?

Nått jag kommit fram till är iaf att jag är helt säker på att jag ska bli sjuksköterska och vidarutbilda mig till barnmorska. Min handledare är min nya idol och jag försöker ta åt mig allt hon säger så jag tillslut blir en sån där gosig barnmorska som alla vill komma till!

Life is about people you meet, and the things that you create with them. So go out and start creating.



Vaknade idag och såg den här bilden min bror skickat till mig. Bestämde mig då för att detta ska bli min bibel!

Mys på bästa sätt!


God natt!


Norpan!



Bakissöndag. Skyller på pluntan. Men nu ska jag stänga av tv:n och gå in till stan och fika med ingo&siri! Älskar att vi alla bor så nära varandra och lever som en enda stor familj! Blev nästan lite ledsen igår när man började inse att det inte alltid kommer vara såhär... kändes så konstigt på nått sätt när man började tänka på hur allting blivit, vilka man fått en sån otroligt förändrad bild om osv. Trodde ärligt talat inte att Helsing skulle bli min baldejt och att vi skulle skratta ihop tills man nästan kissar på sig..:) Så många FANTASTISKA person jag lärt känna, vill alltid ha det såhär!

Min nya vardagsoutfit



Igår var det bal och det var så hiiimla kul!! Hamnade i samma bord som nästan hela gänget och bara njööt! Alla var så himla fina, bra musik, god mat och sjukt bra stämning! Vill alltid gå på bal!
Dock så tog det ett braaa tag innan jag blev nöjd med klänningen...kvällen innan så var jag nära på slänga klänningen och ha jeans istället! Meen lisa fiixar! Med lite nål och tråd så fick jag äntligen till klänningen som jag ville!

Smått och gott från min "vill-ha-lista"


Zara


COS


Årets bikini? H&M


Vårkjol med en finfin skinnjacka till!


Nike

Alternativ frilla till balen!


berlin<3

Haft det stört bra under våran resa! Vad vi än gör tillsammans så brukar allting ordna sig när vi 3 reser med varandra, och det gjorde det denna gång också! Fick ett skitbra boende i det bästa kvarteret trots chansningen (av en galen men asskön man som såg ut som Kramer i seinfield), halkade in på Bahamas där det var sand och palmer och drinkar i 1 L vaser, rökte vattenpipa på det skönaste stället, var på en nattklubb som hade oändligt många dansgolv och otroligt nog grym musik på varje ställe + stängde 7, shoppade & åt god mat tills kontot nästan sa stopp, blev uppraggade av ett gäng 15 åringar på en pub och kände oss som 3 medelålderskvinnor, låtsades vara halvkines, gick i klackar med värkande fötter, snackade skit om människor man såg bara för att man kunde, åt godis+kakor+chips tills man mådde illa, gjorde lite sightseeing, second-hand, sov mellan 5-6 inatt och vaknade panikslagen till Tove styrkes "OOHHH when you call my name" och då var det bara att skynda sig mot flygplatsen, såg ut som (och var) 3 extremt tärda tjejer under resans gång, drack för många redbull&vodka + rom&cola,...listan kan göras ännu längre! Iaf, är SJUKT nöjd över denna resa!!! Det var precis det här jag behövde och ida&elin är dom perfekta att resa med, blir så glad bara jag tänker på hur jäkla bra vi är ihop!

en bild säger mer än tusen ord (eller iaf 4 punkter)



1. jag har blivit blondare
2. jag är glaaaaad- godkänd tenta, balklänningen kommer strax,elin och berlin osvosv!
3. solen lyser som ni ser
4. haft en bra intensivt träningspass, därav träningströjan

Jag är namnet som du har på armen




Läkemedelsberäkningtentan gick inte alls som jag hoppats på. Eftersom man måste ha alla rätt så kändes det rätt kört när jag inte klarade att lösa alla uppgifter klart...MEEN på nått sätt så är jag ändå så LYCKLIG just nu. Känner inte alls ångest över tentan, man borde kanske ha det men jag vet att jag tar den nästa gång.
Det var som om en stor klump försvann igår direkt efter tentan. Jag kände mig så himla lycklig.
1. Vädret är KANON- skinnjacka och solglasögon på!
2. Jag har så sjukt många underbara person omkring mig att jag blir alldeles rörd ibland när jag tänker på det
3. Gårkvällen blev lyckad med spa och mysfest hos sir&ingrid
4. Jag är inte alls bakis utan började plugga kl 11 idag (och tycker plugget är kul igen!)
5. Denna dag har vi väntat på i snart ett år...det är dags för Festrundan då vi går runt till 4 lägenheter där varje ställe har förberett sitt tema. Jag och Fia ska ha dragshow och det ska bli så hiiiimla kul!
6. Snart får jag träffa elin och världens bästa trio åker till Berlin!
7. Jag åker hem i nästan 2 veckor under påsken.

Balklänning!

I mitten på mars ska jag på bal! Har ju aldrig ägt en balklänning, men minns att en tjej hade den här på sin bal och var Sjuukt vacker! Sen att den var superbillig gör det hela ännu bättre!! Hoppas verkligen den sitter bra!

RSS 2.0