Tomt!

Nu har jag packat ut allt från rummet och det är så himla tomt! Ska sova här ikväll och imorgonbitti är det besiktning. Sen flyttar jag till Lisa 1 vecka sen verkar det som om jag och ida har fixat en lägenhet! Den är skitbra, ligger nära allt och är stor. Men vi får se hur det blir, bestäms imorgon! Det ska iaf bli mysigt att bo med lisa ett tag:)
Lite sorligt är det att lämna Gripen ändå...har trivts så himla bra här och haft ett sjukt bra år! Meen jag vill ha ett eget kök och slippa alla jobbiga människor på våningen. Dock kommer jag ju sakna dom bra! Dags att sova nu, puss och kram!




Liv på Gripenfesten


Blev snabbt van med "kundvagn-frakt" av grejer, mycket effektivt!


Bakning i killarnas kök


Säg då!


Mitt (idas egentligen) rum

norpan





Kom hem kl 19 från new york i fredags då det var snabbt in i duschen sen vidare till
80-talskväll med några bruds i klassen!





Från lördagen då vi hade drinkkväll, myys!

Best thing

sjukt bra och sjukt jobbig helg! Det blev 2 riktigt bra fester men lite för jobbiga dagar eftersom vissa förstår inte att man inte ska svepa precis innan man går hem..för då kan man ramla och vakna upp med blåmärken som heter duga.
Igår så var det iaf aktivitetssöndag för mig och ida!:) Vi fyllde en lånad bil med kläder och körde iväg till en loppis! Fick sålt det mest men nästa söndag kör vi igen, tänkte bli rika på loppis! Kul var det iaf och vi trodde nog inte att vi skulle stå med gamlingarna och tjäna lite caash:)

Idag har det varit upprop på skolan! Så jäkla underbart att få träffa alla igen trots ddet bara blev en snabbis! Min klass är verkligen helt obeskrivligt bra, man mår så himla bra av den. Så nu är första dagen avklarad, var bara introduktion och upprop så en mjukstart. Den här terminen verkar skitbra, sjukt intressant att läsa om den sjuka människan och verkligen förstå vad som händer i kroppen. När jag satt där så kände jag verkligen att det är det här jag vill bli, frågan är bara om jag lyckas..känner att det är jäkligt mycket på så kort tid. Tenta om 2 veckor till exempel. Men massa praktik och som sagt, roliga ämnen så med hårdplugg så ska det nog gå vägen! Min basgrupp blev skitbra och handledaren...ÄNTLIGEN säger jag bara! Haft dåliga handledare som inte ställt krav i 2 terminer, men nu fick vi den bästa som en hård och tydligen skitbra!

Annars så händer det en hel del här. Jag håller på att flytta och ska bo hos Lisa tills jag hittar mig en egen lägga! Så på 42kvadrat ska vi klämmas in, myspys:) Vi kommer dock döda varandra..bor med varandra, är i samma basgrupp och tränar på samma ställe. Vi kommer alltså umgås DYGNET runt! Meeen, vi är king ihop så tror att det här kommer gå skitbra:))
Mitt rum nu är iaf i total kaos. Har fyllt 2 stora resväskor, massa sportväskor och ikeapåsar..och detta ska in i en lägenhet där det fram till fredag kommer bo 5 st....Vet inte ens hur jag ska rymma allt när vi är 2!


Min nya sambos Lisafisa!

Uppdatering om världens bästa new york resa kommer!

hälsa till satan vi hörs


.

I swore I'd never fall again
But this don't even feel like falling
Gravity can't forget
To pull me back to the ground again



Här har jag suttit hela dagen och kvällen



Fin fina norpan! Imorgon kl 12.00 är tentan, tänkt spika den bara så ni vet!
en först ska jag stöka ner ingrids rum med mina grejer...hoppas det är ok ingo:)

something even the right is wrong

Ibland är det svårt att förstå hur en människa kan vara så fantastisk. Rätt bra känsla faktiskt..:) På nått sätt så kan jag sätta mig på flyget med ett leende för, trots alla jobbiga stunder, så har jag fått känna den där speciella känslan igen och den kan jag leva på ett bra tag. Framtiden är fortfarande väldigt oviss och det får den vara. Jag ska njuta av varje levande sekund och se till att jag mår bra sen så kommer allting falla på plats.

Imorgon sitter jag på flyget 06.35 men mest troligt en klump i magen, men hoppas att den här känslan av någon sorts trygghet sitter kvar imorgonbitti. Kanske lyssnar på den här låten när vi stiger och tänker tillbaka till den 22 augusti 2009.


en sån där låt som man blir glad av och skulle kunna dansa hela natten till


why is everything so complicated

Sjukt vad livet kan bli komplicerat. Vet som inte riktigt någonting just nu och på ett sätt är jag glad över att lämna skellefteå på tisdagmorgon. men samtidigt så vill jag inte lämna vissa personer. Haft en mysig kväll ikväll iaf så tänker leva på den för ett tag nu.
Annars så är biljetterna och allt är fixat inför usa! dock har jag gjort lite fel i ESTA-formuläret och hoppas verkligen att de släpper in mig igen...någon som läser detta och vet om man kan göra en ny ansökan? ska vara inne iinan 12 imorgon...

KRÄFTSKIVA 2011

kommer bli en sjuuuuuuuuuuukt bra kväll ikväll! bara så ni vet!! Ska äta tills allt är slut,inte lämna sista droppen i flaskan,skratta tills jag inte orkar mer och dansa tills benen viker sig. Så ska min kväll bli!

17 år

Hemma i Skellefteå med blandade känslor. Har skrattat så magen vikt sig, haft en tonårsperiod där jag helt plötsligt kände mig som 17 år igen och bodde hemma, myst med mamma, fikat och babblat igenom livet med ella, planerat new york med de bästa, nattspäckat hamburgare på krysset och våldgästat frida, fällt några tårar, känt den där trygga-underbara-oförglömliga-känslan, fått den där vad-gör-jag-nu-känslan, pluggat, sett harry potter med kära bror,bokat en svit i NY och ikväll väntar tömning av förråd.

Önskar att man kunde ta den enkla vägen. Hade inte varit helt fel om man fick tjuvtitta in i framtiden. Men jag antar att det bara är att ta tag i problemen och lösa dom. Underbart trors allt upp och ner att vara hemma! Finns inget som slår mammas hemlagade mat och kramar och pappas dåliga skämt, för att inte tala om mina bröders...sen så väntas det kräftskiva till helgen med de bästa så det blir inte heeelt fel!

massa kärlek

Shit vad jag kommer sakna denna stad och alla underbara människor jag träffat! Kan summera sommaren i oslo som helt fantastisk och jag är så glad att jag drog hit! Är fylld på 110% glad energi efter kvällen som spenderades med de bästa zara-brudarna. Insett att jag trivts över förväntan, skrattat man igenom dagarna på jobbet. har det inte varit dialekt-mobbning så har det varit kund-hat-snack eller varför inte en sån där dag på jobbet då jag och daniela inte kan sluta skratta åt varandra:) skönaste skånska managern, klockrenaste "jag gör inte high-five" killen och de störtsköna brudarna.

Och för att inte tala om hur kul vi haft i lägenheten..Ja jag kommer som sagt sakna tiden här!

Imorgon sitter jag på tåget påväg hem till sverige. Första stopp: vår kära huvudstad!

Bostadsändring check

Då bor man hos amanda och co på majourstuen! Lite fräshare, alla är som mig (alltså somnar trots högsta volymen är på) och jag kom lägligt till Pelins födelsedag så gjorde värsta lyxfrukosten imorse!:) Så här ska jag trivas de 4 nätterna som jag bor här. Känns dock sjukt konstigt att inte bo med ida och lotta trots vi alla är kvar i oslo...man vänjer sig så snabbt med att alltid träffa dom varje dag! Tur så har jag amanda och resten här:)


Ikväll jobbar jag till 21 sen är det bara att skynda sig hem och korka upp för vi ska ut på Fugazi som tydligen ska vara grymt grymt grymt bra på tisdagar:D
Puss och hadee!

till minne



Igår avslutade jag och lotta kvällen med att gå till kyrkan där alla lagt blommor och tänt ljus till minne av de döda i tragedin. Ibland skulle jag kunna stå där i timmar och bara titta. Finns inget mer fridfullt ställe och man får verkligen sig en tankeställare.

utflyttningsfesten var den bästa!


RSS 2.0