.

3 timmars sömn. en värdelös pluggdag. en stökig lägenhet. inga tvättider eller rena kläder. kan inte sluta lyssna på fel låtar. Inte många plus.

Jag har dock dom finaste vännerna och på torsdag åker jag söderut och får träffa min ellabella. Åh så jag längtar och behöver denna helg!

Ditt sista inlägg


torsdagsmys

Hade världens bästa föreläsare idag, heelt fantastisk!! Önskar att alla var så duktiga, tyvärr finns det få bra föreläsare på vårat program. Men iaf, äntligen förstod man och man blir bara mer och taggad på att plugga vidare!

Ikväll ska jag på Kick Off med Sektionen! Blir att gotta sig med världens godaste hamburgare, någon öl och gott sällskap! Vi är förövrigt övertaggade på dansbandskvällen imorgon då vi ska bugga i sinne, plus maskeraden på lördag...Det här blir ännu en sjukt bra helg!


Och taggenlåten blir:



förälskad i hennes kläder och hår!



Emma, ditt uppdrag om ett tag blir kanske att göra mitt hår en gnutta längre och fixa färgen;)

you almost wish that you can have all that bad stuff back, so that you can have the good.



Hon är faktiskt ganska så fantastisk!

Medlem katchiiing!



Körde ett gympass idag med ingrid och sofpa! Mina händer är alldeles darriga kan jag meddela. Nått som jag blev förvånad över var att jag tidigare maxat 45 i bänkpress och nu kunde jag köra med 30kg med upprepningar, trodde jag skulle klara max 5st men där förvånade jag mig själv! Middag blev omelett a la ägg,ruccola, lök och sparris! Shit vad jag nästan känner på mig att det här inte kommer hålla länge...
Nu Bonde söker fru! Puss



Nu är det dags!







Klart och betalt! Köpt proteinpulver som l andar i min lägga om 2-4 dagar och då är det bara att hålla för näsan och hoppas på det bästa. Valde hallon, förhoppningsvis är det bättre än de förra jag prövat!

letting go is hard, but sometimes holding on is harder.

Tog ett jobbigt beslut igår. Det kommer leda till att mitt jobb som sjuksköterska kommer bli mycket bättre. Jag kan göra alla mina praktiker utan problem. Det kommer dock göra mitt privatliv lite tuffare. Smällen kommer att komma om någon månad men jag måste lära mig att stå för mina beslut och leva med konsekvenserna. På ett sätt så är detta något som kanske är lika bra att göra. Finns någon tanke med det också, kanske underlättar mina veckor i norr. samtidigt som det gör dom så mycket jobbigare.
Åh ja, beslutsångest svar ja. Men nu har jag bestämt mig och ska sluta väga för och nackdelar, för det har jag gjort ett bra tag!

Nu ska jag hoppa in i duschen (haft ettt svettigt afro powerdancepass) och därefte bege mig till Sofia där vi ska mysa och jag tänkte snarka där inatt också...får se hur populär jag är imorgonbitti!

9 dagar kvar!



Tills jag åker till Lund och myser! Som jag längtar.. Plus att jag har en himla bra vecka nu i veckan också! Idag är det plugg,möte och Afro Powerdance (som jag alltid blir sjukt glad av). Middag med siri och se någon bra film. Typ ändå king!

spice girlsskor,finnlandsfärjanskor,transskor...skorna blev döpta till allt möjligt, dock tycker jag Klockrena passar bäst!



Jag och mina godingar, passar extra bra ihop med overallen!!

börja aldrig plugga

Du somnar bara på föreläsningarna. Spelar ingen roll hur många kaffe du hinkar i dig. Det är redan uppgjort; man ska somna. Gärna när man sitter på första raden så läraren kan känna sig ännu bättre!

Det regnar män

Det regnar ute. Jag har ätit lunch och middag där jag tagit bort kolhydraterna. Och jag är hungrig, så hungrig. Istället för att äta så ska jag ut och springa med Sofpa. Hur ska jag hitta åt motivationen till det??? Får försöka tänka på de där kantarellmackorna vi äta sen...och beachen 2012. Och slå på högsta volym med lite taggmusik- Flow ball med Maskinen!

Haft möte med Sektionen idag. Har gått med i en "studentgrupp" som representerar sjuksköterskeprogramet i norrköping. Känns som det kommer bli en hel del att fixa men shit vad det ska bli kul!! Jag och sofpa ska ordna en massa balla kvällar så folk inser att norpan inte är så tokigt trots allt. Kul med lite projekt på sidan om skolan! Frågan som jag brukar skjuta på är "hur jag ska hinna dett"..men jag tror det kommer gå galant!

Dom kommer kliva på dig igen

Pluggperioden har nu börjat. Tänkte starta igång redan nu så jag fixar den här tentan, då kan jag ju säga att jag kommer fira som aldrig aldrig aldrig annars!
Känner dock att min vardag inte riktigt kommit igång som den ska ännu. Har inte fått fullständig ordning i rummet, fortfarande ont om förvaring för mina kläder. Träningen går i  perioder och det är för mörkt för att springa på kvällarna där jag brukar springa. Har 2 veckors gratisträning på sats och ett annat ställe som jag ska börja utnyttja nästa vecka då jag kan träna hela veckor.

Nu har jag iaf slängt i mig middag (keso och fisk, elin du har smittat av dig med din kesoförälskelse) och ska vidare till Siri och ingo för att se lite film och mysa. Längtar som en tok till torsdag då tåget bär av till stockholm och jag får äntligen träffa min fina famlj!! Stunder som dessa så behövs det verkligen.



Your t-shirt's lost its smell of you and the bathroom's still a mess

Haft en underbar helg. Min födelsedag var heelt fantastisk! Elin var och hälsade på i helgen och det blev en brakarfest här på tunnbindaregatan! Mer om de senaste dagarna och lite pics kommer snart..ikväll blir det att ta en promenad sen antingen se film eller bara ligga i sängen och läsa en bok, surfa runt och kolla på lite höstinsperation för garderoben och även sortera upp skor åsånt fix i rummet. Puss

color a la gina






run with



"Maybe some women aren't meant to be teamed.
Maybe they're supposed to run wild until they find someone,
just as wild, to run with"

Viva la fiesta, viva la noche

Ibland kan lösningen på livets bekymmer kallas för Siri. Haft en fantastisk helg!
Fredagen bestod som sagt av att gå upp 10kg genom att äta och ta det lugnt. Lördagen blev hur bra som helst! Festen var överaskande bra, träffade en massa sköna människor! Äntligen så hamna jag på en fest där vi hade så jäkla kul att vi sket i att gå ut och dansade kvar hela natten på festen! Fick lära mig lite latinomoves, sög totalt mest troligt, men kul var det. Försökte glänsa med mig spanska, sög mest troligt där också. Kl 6 insåg att vi kanske skulle sova trots allt..vi hade ju missat båda tågen som vi hade planerat att ta så vi fick låna en soffa. Väckte siri som jag sov skavfötters med (fick ett x antal sparkar i ansiktet inatt) och vi gick 5 hela km in till stan för att frossa i oss pizza. Vi kryddade på våran "uteliggare-look" med att sitta på marken och äta pizzan på perrongen.
Resten av dagen har bestått av 1 hel timmes plugg. Mat från Spicy hot. Satc-avsnitt i några timmar som vi (läs jag) både skrattade och grät till ( det är ju så sorligt ibland!!). Siri insåg då att vi behövde lyxa till denna söndag med några drinkar. Sagt och gjort; grävde fram drinkmixar och några cosmopolitan slank ner. Ibland behövs det  och ibland får man trots är söndag.

Imorgon börjar vårat nya liv. Det var därför vi hade en frossarhelg. Imorgon är det ett steg närmare till beach 2012!



Träffade en asskön tjej från Mexiko som gick verkligen in för att föreställa en "Galaxy"! Fick henne att snusa för första gången i hennes liv...reaktionen efter 10 min var " oh fuuuuck what is this, I'm so fucking high!!":)

Längesen



Hittade den här bilden som togs för ett bra tag sen! Saknar iaf alla dessa fina människor. kristoffer & nana och bror! Nog för att jag och min bror hade världens mest irriterande gräl strax efter den här bilden togs..men fram tills dess så var det en riktigt bra kväll:)

Jag kan tänka tills det knappt finns något kvar. jag har känslor utan uppehåll


Geek

Så sjukt härlig fredagkväll! De senaste helgerna så har fredagkvällarna slutat med några glas vin sen utgång. Ikväll så har jag och sirpan lagat middag, tänt en massa ljus, ätit 5kg godis och 5 liter cola, sett fotboll,idol och satc. Känns så himla bra att vakna imorgon och inte vara bakis utan faktiskt kunna använda lördagen till något värt! Ni som vaknar imorgon stenbakis och läser detta kommer välll hata mig för att jag säger så..

Är en riktig tönt som älskar att planera lediga dagar ( så de i slutändan inte är "lediga"). Så imorgon blir det sovmorgon, långpromenad, plugg, stan för att köpa alkohol och brillor för kvällen, fix med siri sen iväg till linköping för en födelsedagsfest hos en aningens speciell spanjor. Det skulle tydligen vara maskerad så vi har letat hela kvällen efter den perfekta utklädnaden. Det ska börja på "G" och eftersom jag längtar efter att få sätta på mig vanliga kläder så röstade jag på "girls". Siri tyckte inte att den idén var så kreativ..konstigt tycker jag. Vi kom iaf på den bästa idén: eftersom det är utbytesstudenter som pluggar läkare som har festen så måste vi självklart driva lite med dom..det blir alltså Geek doctors!


i linkan

Jennifer vinkade hejdå kl 14.00. Ingrid kl 15.00. Jag 15.30.
Problmete men linköping och praktik är att bussarna går 10 över varje timme, så om man slutar som mig (halv) så blir det 40mins väntan. KUL! Sen har min mobil dött såklart.
MEEN det är helg trots allt! Ikväll blir det mys med Siri, bara ta det lugnt och dega i soffan i mjukisar och kolla lite film och prata tills vi somnar!

Den där känslan att klara en tenta

är sjuuuuuuukt härlig att vakna till! Läkemedelsberäkning- check!
Igår var en sån där kväll som man behöver mitt i veckan. Lite öl med fina vänner och kom hem kring 12. Satte på ett avsnitt av Gossip och somnade. Helt enkelt king!

wanted



SNYGG och SKÖN, typ ändå! Från zara och kostar ynka 249kr!



Väska från Whitney Ports BikBok kollektion som jag älskar. Perfekt som weekendbag!!



Vad sägs om att flytta till New york, slänga på sig en snygg, enkel vardagsoutfit och klämma in fötterna i dessa en vanlig onsdagseftermiddag!? Ingrid hatade dom, jag kan förstå hennes tänk. Dock så är jag kär, äntligen hittar jag ett par skor som jag gillar och  som inte ser ut som alla andra som redan finns i garderoben!


Skor från DinSko, mums!



En bra jobbdag där vi fick sluta 2 timmar tidigare än tänkt, följt av en underhållande stanrunda med ingrid (min stränga budget och hennes pengar skiljer sig liiite lite...) och nu ska jag plugga. var det tänkt.Lie svårt att fokusera känner jag....speciellt när man ska dricka öl om 30 min. Blir lite onsdagspub med några godingar i klassen!
Sovmorgon imorgon! Jag är glad!

welcome to our cribe




Mailade iväg lite bilder på lägenheten till mamma. Hon svarade "vad fint ni har det, till och med Jag skulle trivas! och då är det bra betyg vill jag lova..."
Och ja det är sant, att höra min kära mor säga så är bra betyg. Hon trodde väll att jag skulle bo i ruckel för evigt efter deras visit i Trondheim...GOD NATT!

14 oktober!



Ett välbehövt samtal ikväll. På nått sätt så är du så himla bra på att lösa mina problem, trots de x antal mil som vi har mellan varandra, och får mig att skratta åt sånt som jag kan deppa ihop för. Kommentarer som "men guuud gå och spela Alfapet så är problemet löst" och "jag har aldrig hört någon person deppa ihop över en sån här sak" får mig skratta istället för gråta:)
När ska du flytta in till oss??! Tur så har vi dig här en helg i oktober,lovely:)
Och apropå "oss"...nu bor jag och ida (och lite henke) som en enda liten familj i lägenheten!:) Jag slipper låsa dörren jämt (kommer iof ändå göra det av vana), gå och lägga mig varje kväll i en tom lägenhet, ringa för att få prata med henne (nu räcker det med ett litet skrik så är hon är på en sekund) och bäst av allt: jag får nu visa henne att jag lärt mig klämma kaviartuben rätt!

Nobody said it was easy



Det här är min absoluta favoritlåt genom tiderna. Och han gör den så bra att man bara ryser.
Dags att starta dagen med en långpromenad i den fin fin fina höstvädret!
Puss!

RSS 2.0