TA MITT LIV

1. Trodde jag skulle få sluta 3 idag från praktiken. slutade 18.15.
2. Spöregnar så tar bussen hem.
3. Kliver av bussen och märker att jag tappat min börs (sa "plånboken" för första gången i mitt liv när jag ringde och efterlyste den bara för att vara säker på att han skulle fatta) på bussen.
4. Märker att jag inte har min hemnyckel. Den hänger kvar på låset på jobbet.
5. Kl är 19 och INGET av de saker jag planerat har jag hunnit checka av.
6. Får tag på östgötatraffiken. De har hittat min börs.
7. Jag går till Sats för att träna bort min upprördhet.
8. Går till fia och får äta en macka och bli på bättre humör.
9. Hemma nu, har kvar; skriva klart rapporten, packa klart, laga käk och sova.
10. Imorgon kommer jag skratta åt detta. Dock gjorde jag INTE det idag kl 19 när jag märkte hur min dag bara rasade!

Nått positivt med dagen är att jag haft min slutbedömning och det var en välbehövd boost! Kommer verkligen verkligen sakna alla på praktiken och själva jobbet!

Imorgon: LUUUUUUUND!! Roadtrippen startar från norpan kl 09.00 och det kommer bli fantastiskt!

Oslo sommaren 2011



som ett litet barn natten till julafton...

Känner mig som ett litet barn. Kan typ inte sova för jag längtar så jääkla mycket till fredag! Känns som julafton!! Och nu verkar vädret ändå bli bra (20 + och sol hela helgen, helt ok ändå...), vilket skulle göra hela helgen så sjuuuuukligt bra! 4 dagar kvar sen får jag krama sönder världens bästa ella och träffa alla godingar i skåne! ÅHHHHHH LÅT DET VARA FREDAG NÄR JAG VAKNAR IMORGON!

LOVELOVELOVE!


Every river that you tried to cross



Har en Coldplay-morgon. Tror jag har glömt bort hur fantastiska dom är. Jag ska aldrig sluta lyssna på dom.

fin söndagsmorgon konversation med bror

Nils: klockan är 11 och jag har nu gjort 14 matlådor. hur är din morgon? :)
bakis?

Jag: hahah spy på dig! jag var helt bestämd att det skulle bli nykter helg...slutade ju inte så
somnade i soffan när jag kom hem kl 6 och det ser ut som en bomb i mitt vardagsrum

Nils: haha du har för mkt pengar tror jag :)

Jag: jag köper vin för 20kr Litern..plankade in på krogen...blev bjuden på en shot..= har 13kr på kontot!

Pigg tjej!



Att vakna en söndag där  inga måsten finns (och man bestämde sig igår för att sova i soffan) är så jäkla fantastiskt! Då ligger man där man ska ligga resten av dagen. Sen att man kan gosa in sig i den härligaste filten någonsin gör det inte sämre....Det enda jag ska göra är städa upp från gårdagen (ser ut som andra världskriget) och se Beginners som min bror tipsat om. Kanske en promenad eller bara soffan heela dagen!

Tradera!

Har lagt ut en massa grejer på Tradera och är uppe i 650kr plus just nu!! Mina auktioner går ut ikväll kring 18, så det verkar som om det kommer stiga liite till iaf. Jag är nöjd!


Nu försvinner min fin fin fina jacka:( Använder den dock aldrig eftersom den är lite fel för mig kroppsform, men kommer alltid älska den...

Perfekt bakisdag!


Perfekt fredagkväll!


Italien ht-2012?

Herregud vilken dag!
Började med att jag kom på intervjun för utlandsstudier med tröjan ut och in. Tjaa, ingen big deal eftersom det händer till och från. Bra start på intervjuen matilda! Efter skratt och lite chillprat så började de ställa lite frågor om mig åså. 30 min senare så lämnade jag byggnaden och åkte till norpan. Praktik kvällspass som gick alldeles förträffligt!
Efter det så ser jag att jag har sjukt många missade samtal och sms- kollade mailen och såg att jag blivit erbjuden utlandsstudier i italien! Coolt men va tusan ska jag till italien och göra egentligen börjar jag fundera...Om jag hade fått välja så hade jag åkt till namibia eller manchester..men nu fick jag italien och jag är ju glad att det blev det ändå!
Så ja, jag ska tydligen läsa i Modena,italy till hösten i 3 månader, lite sjukt är det faktiskt! Kan ingen italienska, blir sysselsättning i Narvik i sommar...dom lär ju ha massvis med kurser på italienska däruppe...
Nu vill jag bara veta vem jag ska åka med, avgör ju också litegrann! Frågan är ju bara...är det någon i världen som sökt italien förutom jag? Bra fråga. Vi får helt enkelt se. Kommer pissa på mig om jag ska åka ensam!!
En sak är då säker; jag kommer bli smällfet i italien med all pasta och pizza- FANTASTISKT!
SÅÅÅ: vem kommer och hälsar på mig!??!?!? Jag har ju redan skrivit upp några namn i huvudet som inte har nått val utan måste komma oavsett ni vill eller ej. Punkt slut.

Tillbaka i norpan!

Jag är så sjukligt trött. 10 timmars resa igår. En helg med lite sömn. 11timmars pass på ambulansen idag. Jag behöver sömn, kan inte tänka klart alls! Dagen på ambulansen var inte lika dramatisk som på tv. Inga hjärtstopp där folk flyger 10meter upp när man ska få igång hjärtat igen. Inte heller någon skrikande patient som var nära döden. Men ändå himla intressant och jag hade världens bästa handledare som var grymt pedagogisk och härlig!
Skönt att vara tillbaka i norpan iaf, sova i sin säng och få vara själv litegrann. Haft en underbar vecka i skellefteå men kände att det räckte med 10 dagar och nu ska det bli kul att träffa alla och vara tillbaka på praktiken!
Nu ska jag jobba, träna och mysa med brudarna i sinne! Sen väntar Lund, whiiihooo:)

Elin introducerade oss för varandra. Det var kärlek vid första ögonkastet. COS<3



Farligt att vara hemma i skell för vips så hamnar man framför tradera dygnet runt...ska klicka hem dessa godingar från COS tror jag!

Istället för hockeyn planerar jag en önskegarderob inför lund (jag vet, en aning störd).



Zara såklart. Det enda jag äger just nu är den gröna klänningen, måste spara money till resten..


Hej kan vi bli ihop?


Från Zara.

I could have been a princess, you'd be a king



Fick precis mitt favoritägg genom tiderna levererat, ÖVERFYLLT med geisha!! Börjar inse mer och mer att jag har oförskämt många som känner mig sjukt bra:) Den här dagen har börjat väldigt bra, hoppas på att kvällen fortsätter såhär! Dricka lite vin hos fridolf och utgång, mycket bra mycket bra:) Önskar till och med att Saik vinner idag (ja jag har blivit lite insatt), mest för att skeåbor blir så mycket gladare då! Ikväll blir det fullt ös medvetslös som min käre bror nils brukar säga till mormor!

Talk that talk (i'm in lööve)


drömmer mig bort stundtals



För det mesta så har jag det helt fantastiskt här i Skellefte, men då och då blir det snökaos och jag kan inte undvika att längta som en tok till Valborgs!! Roadtrip, lund, köpenhamn(?), valborg, rosé, sol (!!!!), shorts, underbara personer och GLÄDJE!

Dagarna här i norr består av att äta lunch/fika med vänner i stan, slappa med familjen och ta promenader och springturer med simba! Springturerna är dock utan simba, han börjar bli gammal och klok..vet att om han inte springer på så får han inte följa med ut nästa gång..

Ikväll invigs påskmat och sedan ska jag till Olles för att ta en öl och se slutet på hockeyn, som är i Centrums centrum här i stan! Gillar när skeå är som gamla vanliga skeå!

RSS 2.0