Sånt som gör mig glad

Jag är så sugen på börja modern dans eller balett! Känns dock som om mina år passerat för lääänge sedan att börja om med baletten. Men kanske att jag försöker mig på modern dans till hösten, vore sjukt roligt!

1 vecka kvar till berlin. Som jag längtar sönder mig


in the end we had the pieces of the puzzle





"In the end we had the pieces of the puzzle, but no matter how we put them together, gaps remained, oddly shaped emptinesses mapped by what surrounded them, like countries we couldn’t name."



såhär bra är jag på att diska i fyllan( och vanliga fall..)


Helgens favoritcitat

"Tände han på richard gere?? Sjuk jävel eller??"

Ida: emelie hade med sig en kompis igår
Jag: aha vad kul, vem var det då?
Ida: Hon var kines, jag pratade inte med henne
(hon menade självklart att tjejen var kines och att hon visste inte riktigt vem hon var för dom hann aldrig snacka, inte att hon sket i att snacka med henne pga hon var kines:)

DÅÅÅÅÅÅLIG STADSEST 2012!

Förra året blev jag SJUKT glad när jag fick veta att Timbuktu och Robyn skulle komma till stadsfsten. Tänkte att det här är året som skellefteå lyser med sin festival, sen återgår dom väll till e-type,ace of base osvosvosv...
Nu ser jag att både Winnerbäck OCH Maggio kommer!!!!!!!!!!!! Och matilda är sååå nöjd att hon nästan spricker! Har inte lyssnat så mycket på lasse sista året, men han kommer alltid vara världens bästa lasse. Hans låtar är förknippat med så många bra minnen, jag kommer nog stå längst fram och böla.
Sen Maggio...Satan i gatan, mitt hjärta bloder, 17 år osvosv...åh hon är GRYM och jag kommer vara övertaggad att jag är rädd att jag inte kommer få mig in på området!

Jag kommer vara i Narvik hela juni och juli för att jobba som undersköterska. Dock så kommer jag åka hem denna helg (elin du måste vägra jobba) för det är värt varenda minut på tåget! Det tar trots allt bara 10 timmar till skeå!

Helgens karaktärer



På fredagen ska jag vara Richard gere och Lisa ska vara Julia roberts (när hon spelar hora) i pretty woman! Vi ska även vara toastmasters, vilket vi tycker kommer bli hysteriskt kul! Frågan är bara om någon annan än vi kommer skratta...



På lördag är det Harry Potterfest i Linkan och jag och ida kommer som Dobbi x 2!


Imorgon kl 8 skriver jag tenta i statistik! Pissnervös är jag, ska lägga mig och läsa 1 timme nu så allting sitter. Faan vad jag vill klara den här tentan! Efter det är det heeelg, vilket betyder att jag redan bokat in en massa. Tror iaf att det kommer bli en sjuuukt bra helg med maskerader åså får jag träffa skelleftebrudar som man längtat så efter! KING

.

We always see our worst selves. Our most vulnerable selves.
We need someone else to get close enough to tell us we’re wrong.
Someone we trust.

B-day


Kvälllen!

För att jag ska känna att kvällen ger mig något samtidigt som jag INTE ska stressa utan ha det skönt så har jag nu gjort ett schema:
19.45-20.30 Plugg
20.30-21.00 Hitta foton att framkalla
21.00-22.00 Städa och fixa i garderob och rum
22.00-22.30 Läsa
22.30-06.20 Sova
06.30-07.30 Promenad
08.15-14.45 Lektioner

Ibland måste man ha strukturerat lugnt också! Ser mest fram emot 20.30-21 och önskar att elin var här främst mellan 21-22...

Kusin anna 30 år!



Blev att jag åkte till sthlm över helgen, och ångrar det inte en sekund!
På fredagen blev det mysig middag med nått glas vin med Nana & kristoffer. När de gick och la sig så mötte jag upp Siri och hennes vänner för några öl, gillar verkligen att gå ut och snacka på olika barer i sthlm, lite mera liv där än vad man är van med!
På lördagen bänkade jag mig på mitt favoritställe i sthlm- stadsbiblioteket- och pluggade. Sprang en stund på stan för att hitta den pefekta 30-årspresenten, LÄTT GJORT! Blev tillslut ett jättefint halsband iaf!
På kvällen så var det 30-årskalas och det blev heelt fantastiskt! Massa go mat, jättemånga från släkten som jag inte träffat på länge, sen avslutade jag kvällen med min kusin och hennes 2 vänner i en mysig lägenhet där vi satt och drack bubbel och pratade flera timmmar. Sjukt bra helg!

Resultat (ps: jag har insett nu att scarlett är den snyggaste på denna jord)



Jag och ida snackade lite om hur höga förväntningar man har på resultat. Nu har jag avstått från socker (med små undantag) i 16 dagar och tränat 5-6 pass i veckan. Men ändå så händer det inte så mycket här inte, 1kg ner är det jag fått. Lite besviken blir man ju samtidigt som jag tror man går ut med för höga förväntningar på för kort tid, man tror man är nöjd fit efter 1 månad utan socker och träning...händer inte om man ändå äter mat.
Dock så har mitt sötsug släppt vääldigt mycket! Jag har ersatt det med kiwi skulle jag tro, typ det bästa jag vet. Och ja, det är väll ett stort framsteg bara det. Sen så har jag blivit sjuk nu så ligger helt däckad och orkar ingenting. Så min hårda träningsperiod gav ju rätt mycket, starta på noll igen nästa vecka.
Skulle vilja ha en personlig tränare som säger att precis såhär ska du göra för att gå ner lättast! Alla säger olika; gå,spring,spinna,cross osvovs...tror iaf att jag ska satsa på morgonpromenader och intervallträning när jag blir frisk!


Jag får helt enkelt stå ut och hoppas att jag uppnått mitt mål till påsken, känns faktiskt rimligt om jag blir frisk snart och klarar mig från sockret....

Såhär vill jag känna mig nu



Whitney



Helgen!


Ikeashopping, blev självklart köttbullar och mer shopping än vad man tänkt:)


Basketmatch, luleå-dolphins och jag njöt! Faaan vad kul det var att se, och Luleå vann med 2 poäng!


Fredagens morgonpromenad


Långpromenad på söndagen, fick bort bakisheten och njöt av solen!


Orkar inte vända bilden...mys med världens bästa sofia i solen med lite mackor och nötter! Heeelt fantastiskt skönt och mysigt:) Sen lagade vi tacopaj, såg Blood diamond och Wallander sen slocknade vi vääldigt snabbt (det bästa med att sova hos fia är att vi somnar alltid på 1 min båda 2:)

Sedan blev det att leka servitriser på en sittning och 2 utgångar istället för 0...tur nog så var det himla himla bra kvällar!:)

passion of the game


Söndagmorgon 12 februari



jag önskar att det snöade och var svinkallt idag så man kunde dra täcket över huvudet och stanna i sängen med gott samvete. Istället skiner solen och det ser ut som våren kommit...och då måste man ta sig ut. Skjut mig.
Jag skulle kunna göra allt för en godispåse fylld med choklad och gelehjärtan just nu. Livet är inte rättvist och jag är så jäääkla less på inte få äta det jag vill. Ja, man kan kalla mig lite bitter.

Inspiration!


Projekt spara pengar till shopping börjar nu


Lights will guide you home




When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face

When you lose something you can't replace


"Mina mål är inte höga.. men orealistiska!"


Lättroad




februari är helvetesmånaden som blir bättre och bättre

Jag har börjat gilla februari. En månad som bara skriker "ta tag i ditt liv" och det känns som det är välbehövt. Har ju haft det sjukt glassigt december och januari så min kropp och hjärna behöver komma igång.

Träningen är i full gång! Varit på skitbra spinning & aerobicspass, kört tills jag nästan spytt på crosstrainern och trots det är så jäävla tungt så kan man inte sluta le. Speciellt på aerobicspasset..ledaren är heeeelt fantastisk och har bara peppmusik och man kan inte låta bli att le för det är så himla kul!
Maten har jag börjat inse att jag måste ta tag i. Istället för att äta mig spymätt (som jag nu märkt att jag gjort Hela mitt liv eftersom jag är hungrig konstant nu när jag slutat med det...) så ska jag försöka äta lagomt och inte hetsäta. Detta är något väldigt nytt för mig, med tanke på att jag varit extremt glups hela mitt liv. Och då menar jag extremt. Jag har världens sockersug och mår dåligt av att befinna mig på Ica när jag vet att jag inte får handla godis. Magen knyter sig liksom när den ser chokladhyllan som nästan är märkt med "Matilda". Herregud.

Imorgon börjar skolan på allvar och innan jag somnar ikväll ska jag ha sorterat upp alla lösa papper i pärmar och börja terminen med ordning.

Konstigt nog så är jag sjukt taggad!!

06.45



Ge mig kraft!

Idag körde jag ett eget spinningpass och har inte svettats så mycket på vääldigt länge! Fyfan vad härligt det var, speciellt efteråt såklart..tur att det var söndag (dvs tomt på gymmet) för det droppade från mig konstant och jag har aldrig känt mig fräshare. Men det är väll så det ska vara på gymmet! Började dock oroa mig för om någon anställd skulle komma fram till mig och be mig sluta blöta ner deras maskiner samt golv..risk för fuktskador.

You are my sweetest downfall I loved you first, I loved you first



Vid brasan en mysig sommarkväll i stugan för några år sedan.

"Du kan inte vara från norrland, du äger ju inga vinterkläder över huvudtaget!?!"


2 muppar hejjade på fia när hon spelade

Tyvärr så vann de ej, men de var ändå himla duktiga! speciellt fia såklart:P

Gjorde världens godaste frukost

Fick en lektion om hur man pimplar

Lärde oss snabbt..Förfrös mina tår i mina "varma" skor. Trodde där ett tag att vi skulle bli tvugna att amputera bort dom på plats.

Fia njöööt

Varm choklad och macka

Hemma i värmen där vi åt massvis med blodapelsiner och såg HarryP

Tog tåget hem vid 18. Kom hem till dukat bord med kött å potatis som Ida och henke styrt upp, Lyx! Avslutade kvällen med satc tills siri somnade. Huur fantastisk helg som helst! Imorgon blir det brunch med SjuksköterskeSektionen och träning. Puss

Gnesta med Sofpa & Siren



Förra gången jag var i Gnesta såg det ut såhär; soligt och fint! Nu är galet mycket minus och snö men oj så mysig helg vi ska ha! Nu ska jag slänga ner lite grejer som jag ska ha med mig och sen traska till stationen där vi blir upphämtade. Ikväll blir det att se fia sparka boll och mysa hemma hos henne & david i Gneeesta. Imorgon väntar tidig uppstigning och en riktig friluftlivsförmiddag, fantastsikt!

RSS 2.0