amazing




En Siri, en flaska rött, en fläskfilé, en mörk chokladkaka, en säsong Satc, en Fantastisk kväll! Älskar sånna här lyxiga tisdagar där man hinner babbla om allt och inget, se lite satc och gosa ner sig med ett (eller ja, 3, fast 1 låter ju mycket bättre) glas rött och ha tid att umgås!

Imorgon är det praktik sen kommer jag nog vara i linkan fram till fredag kl 4, då jag hoppar på tåget till Uppsala! Det bjuds på bästa ajuar-emma och utgång, sen på lördag ska jag överaska mamma i sthlm! Som hon kommer bli happy!

The end of something is the beginning of something else





Måndagkväll och jag börjar bli lite nervös inför morgondagen... det är på med Sjuksköterskekläderna och ett steg närmare färdig sjuksköterska. När jag tänker på det känns sjukt och faktiskt otroligt skrämmande. Ska man gå där själv om 1,5år och kunna allt? Vad händer om man hittar någon med hjärtstopp? Hur länge kommer det att ta innan man slutar oroa sig att ge medicin till fel patient? Hur ska man kunna allt som behövs för att klara av jobbet och inte klanta sig och riskera någon annans liv? Herregud vad man kan hetsa upp sig själv när man tänker för mycket.

Tänker ladda upp med lite Greys samtidigt som jag tar mig an diskberget i köket. Puss

Ibland undrar man ju...

Är man extremt konstig om man överväger starkt att se The holiday två kvällar på raken?

god morgon!



För det 1:a så borde det vara olagligt att måsta stiga upp när man är trött.
För det 2:a så ska jag tydligen lära mig rädda liv om 15min.
För det 3:e så ska jag upp ännu tidigare imorgon.
För det 4:e så ska jag se The Holiday varje dag fram till jul och dregla sönder mig.

1:a advent




1:advent blev ett fantastiskt bra avslut på denna helg! I lördags sov jag till 13.00 (!!!) och det behövdes kan jag ju säga! Dagen spenderades på stan där jag och ingrid fick ett il och kom hem med några fler påsar än planerade. Riktigt riktigt mysigt var det! Kvällen började på Cromewell där vi firade världens bästa siri 22 år och middagen blev inget annat än en succé:) Vidare till Siri och Ingrid där vi hade så himla kul att vi sket i utgången och festade hela natten hos dom istället! Sömn blev det dock sjukt lite utav eftersom jag inte kan sova länge när jag dricker så man skulle kunna säga att jag har varit vaken sen kl 13.00 i lördags! Bakisdag med lunch hos norrapromenaden-favoriterna sen blev det lite shopping på Julmarknaden, vidare till Sofia där alla kom och myste och drack glögg, åt pepparkakor och såg en film! Avslutade denna braiga helg med en liten rehabkväll där Jag-take awaymat- ELLE- tända ljus och The Holiday medverkade! Filmen är så himla bra att man bara vill krypa i den och leka cameron diaz för en dag!:)

Som sagt, gaaaaah vilken bra helg!!!:)

Denna brud är fantastisk!



hon har precis gjort ett test som för mig tagit halva natten! HELT FANTASTISK SOM SAGT!

sömn

sömn.jag behöver sömn. jag har aldrig varit såhär trött förut. jag vill bara sova. tentan är gjord, ölen är drucken, timbuktu var fantastisk, kvällen var fantastisk, jag är så himla trött att jag inte riktigt vet vad jag gör eller vem jag är.
så sov gott, imorgon (idag) vaknar jag som en ny människa.nu : sömn

TIMBUKTU!!



Imorgon ska jag se Timbuktu och jag är överlycklig!!

Sliten, hungrig, glad!



En kvällspromenad med ingo och livet känns ganska så himla mycket bättre. NY ENERGI!

I was here


måndageftermiddag

Vill lägga mig ner och dö för en stund. Typ vakna upp på fredag kl 13 och märka att den smartaste i klassen gjorde min tenta. Är less på att sitta 12 timmar per dag och ändå känna sig sämst. Har jag nämnt att skolan kan göra ditt liv till den värsta berg & dalbanan?
Att det är kolsvart ute gör en inte piggare. Vill ha hemmakvällar med te, film och mys!

det är lätt att tänka bakåt när förvirringen tar fart



WINNERBÄCK TILL STADSFESTEN 2012! När elin berättade det satt jag på bibblan och ville bara skrika rakt ut! Fick istället tyst viska "jaaaaaaaaaaa"...lät extremt entusiastisk:)

Iaf så  Åhh vad han är fantastisk! Det här blir nog 3:e eller 4:e gången jag ser honom och han har varit så fruktansvärt bra varje gång! Han texter och röst får en att rysa. Och jag ber till alla gudar att han spela min favorit, Hjärter dams sista sång! Kommer väll antagligen stå och lipa sönder mig för den är så fin och har en speciell plats hos mig. Men det får va, den måste spelas!!

Jag har iaf avsagt mig från att se den mest gråtframkallande sångerskan i sverige, gissar på att ingo kommer ringa mig störtbölandes under konserten när hon spelar Du är nog den:)

God jul!



Åh vad jag längtar till julen! Kan inte denna skittenta vara över så jag får börja julhandla, baka lussebullar (eller iaf äta när de andra bakar) och dricka några liter glögg och julmust varenda dag!

Det där med kärlek

Första lördagen som jag är hemma själv och ska inte iväg någonstans. känns faktsikt hur skönt som helst!
Suttit på skolan i 11 timmar idag. Mamma ringde och frågade hur plugget gick. Sen när hon fått ett svar så frågade hon "hur är det annars då?" Ehh, jaadu...vadå annars? Har inte riktigt hunnit känna efter hur man mår annars, men det är väll ett tecken på att det är ganska bra ändå? Sen insåg jag att jag har typ inget annat liv än att plugga! Pluggar med mina vänner så hinner träffa dom sen så har man ingen att hinna med utanför skolan. Gud vad det låter deprimerande (och ja, jag börjar inse det med) men tycker att det är helt okej ändå. Det har sina fördelar trots allt; Jag har tiden att tentaplugga, jag kan köpa godis istället för äta middag och jag kan få vara helt själv ibland vilket jag behöver för att ha den energin jag vill ha när jag gör saker. Men självklart sina nackdelar, saknar min familj och andra personer. Skulle varit mysigt att bo närmare sin famlij så man kunde åka hem då och då och bara bli omhändertagen och bortskämd med kärlek. Bortskämd med en viss kärlek är väll största minuset i min vardag. Men den som väntar på nått gott?





Sån där kärlek som jag förhoppningsvis kommer Alltid vara bortskämd med!

SKITDAG

Jag lägger mig ner och dör. Vem vill ha mina organ? Kostar ingenting!
skittenta-känsla!!!!! Iväg och köra Box med/på sofpa så man får ut sina aggresioner, stackars lilla hon. Hon vet inte vad hon har att vänta.

Aja lägg ner och kom igen eller vad man nu brukar säga. hej

SKITDAG

Jag lägger mig ner och dör. Vem vill ha mina organ? Kostar ingenting!
skittenta-känsla!!!!! Iväg och köra Box med/på sofpa så man får ut sina aggresioner, stackars lilla hon. Hon vet inte vad hon har att vänta.

Aja lägg ner och kom igen eller vad man nu brukar säga. hej

Pepp till without you!

Asbra spinningpass imorse!
King pluggdag med mina bruds
Pizzamys på Trappan NU
Plugg

Imorgon blir det ännu en king pluggdag och vi tänker bosätta oss helt och hållet på skolan! Sovsäck och allt ska med!
PUSSSSSSSSSS

fixardag!




Så jäkla skönt! Har hunnnit laga lite matlådor, städa hela läggan efter en spårad helg och tagit en "öl" (som just nu inte är en öl utan en Cola) med siri och sofia under Sverige- England matchen. Jag är ju inte den som har så bra koll på fotboll och njöt mest av sällskapet:)

Imorgon är det TIDIG uppstigning, 06.10 för att vara mer exakt! Spinning + mage står på morgonschemat följt av SATS-frukost innan skolan sätter igång! Är rädd för att träningen kommer bli lidande under tentaperioden dock, känns inte alls kul när man har kommit igång på riktigt. Men man får väll se det som att ett G känns bättre än nått kilo hit och dit. Ska ta med mig en överaskning till mina tentavänner imorgon, Ingrid är nog mest spänd:)

Puss och god natt!


jenkan 21 bast!!(L)

Elin: kul att höra att någon trodde att jag skulle kunna klara mig till jul! Här är det dock svårare än vad man tror at klara sig 2 veckor...:)


Ikväll har det varit sconeskväll hos födelsedagsbarnet Jennifer! Vi köpte ett sjukt snyggt halsband som jag kanske snor åt mig någon kväll.... Mysigt var det och jag blir glad hela jag när jag tänker på vilken tur jag har som hittat denna fantastiska klass!
Imorgon börjar den RIKTIGA tentaperioden! Dvs, 2 matlådor ska med för det blir lunch och middag. En massa frukt och några liter kaffe! Så plugg, träna och sova i 2 veckor nu så jag har någon chans att klara monstertentan!! Förra monstertentan så satt jag och karl och pluggade dygnet runt tills vi kunde allt i sömnen..målet är detsamma denna gång, dock lite svårare att uppnå tror jag...
Sov så gött!

Vi har aldrig riktigt förstått det där med att ta Snygga bilder innan utgång



"du ska bara ha och ha"


tell her that the only way her heart will mend is when she learns to love again, and it won't make sense right now



Söndagsmys hos Sofpa med dom bästa! Lägger ner plugget och siktar på en riktig välbehövd myskväll. Puss och kraam!

missade det där med att lära sig av sina misstag...

Kul att man ska bli straffad för att man går ut nykter! Vaknade 8 imorse och gick upp duktigt och tog min antibiotika (som jag ska käka i 2 veckor) och gick och la mig igen direkt. Dum som man är så tänker man inte på antibiotikans effekt..man måste ha något i magen när man äter den, annars resulterar det i fruktansvärt magont och illamående. Så den här morgonens smärta var värre än bakisheten den själv! Men efter jag tryckt lite ris (enda som jag har hemma som är ätbart) och en alvedon + sömn så mådde jag bättre. Städade upp lite i lägenheten och gick till Sats och tränade. Dum nog så kommer jag på där att jag inte har ätit mer än de där ristuggorna..så det blir till att inhandla en banan som jag äter tillsammans med eftermiddagens tabletter efter träningen. KUL att jag gör samma misstag igen! Klart att inte en banan räcker efter träning för att min mage ska klara av tabletterna.. så hinner bara innanför dörren innan jag mår piss igen. Att plugga är bara att glömma och jag lägger mig i fosterställning i sängen och sover 2 timmar.
NU är jag vaken och tänkte böra med plugget som jag egentligen skullle gjort för sisådär 5 timmar sen om jag följt planen. Men men, jag har ju fått med träning och sömn iaf. Alltid nått!


Gårkvällen blev bättre än förväntan! Fest hos mig där vi körde vattenfall mm, jag hinkade i mig Cola zero istället för alkohol. Kan ju meddela att det inte alls är lika gott längre, tror jag har fördruckit mig på det.. Blev en utgång tillslut och jag hade verkligen skitkul hela kvällen! Sådär, bevisat att man kan gå ut nykter (men självklart föredrar man ju någon cider i kroppen..)

På nått sätt ska jag ta mig råd...





och köpa denna fantastiska klänning! Den ska sitta på mig den 26 november då vi firar tenta + siri 23 bast.

Tillbaks i gamla vanor




Du behövde någon större
Och jag behövde något att längta till
För jag försvinner ibland
Och alla frågar vad jag tänker på
Men jag kan inte berätta
För man får inte tänka så


Har undvikit att spela Melissa ett tag nu. Men ikväll när jag fick höra en bit av en av hennes bästa låtar så kunde jag inte motstå att slå på hennes skiva när jag kom hem. Och hon är fortfarande lika fantastisk att man bara ryser!

Varsågoda, det är tillåtet att skratta åt oss!




Effektivt plugg, spinning, hemmagjord pizza och idol med brudarna. Ganska så jättebra fredag måste jag säga!

nyktert i 2 veckor

Det känns fruktansvärt bra samtidigt som det känns extremt tråkigt..bara att hålla ut! Utgång i helgen utan alkohol, undra hur man kommer bete sig då? Kommer man bli less på dansa? Kommer man skämmas när mina vänner står och juckar mot vakten? Kommer jag kunna hålla mig ifrån att bli snusfull? Kommer jag orka ända fram till 3? Och största frågan; hur kommer jag må dagen efter? Hört rykten om att man blir alltid bakis söndagar, oavsett om man dricker eller inte....vore väll ändå förjävligt!

Varit på Laserdometävling ikväll som bla jag och sofpa var med och fixade! Hade så sjukt kul, vårat lag kom på 1:a plats när Bottenlagen skulle tävla mot varandra...vi skyller dock på första omgången där vi fick -700..sista omgången fick vi +16 000 så lite skillnad var det! Fantastiskt kul iaf och jag är alldeles slut.
Imorgon är det som vanligt tidig uppstigning, föreläsning i 4 timmar står på schemat, SKÅL!

" jag är för social för att banta"

Lund var helt galet bra! Blev allt som jag tänkt med helgen! På torsdagen blev jag serverad råbiff, måste säga att det smakade helt okej de första tuggorna. Sen blev det för mycket...men ja, en smakupplevelse rikare!
På fredagen pluggade jag hela dagen, fixade gästlegg och mötte upp elin efter hennes arbetsdag. Vi frossade i oss pizza och köpte en massa gott (ni måste prova julskum a la polkagris!). Drack lite rödvin och myste med elins kompis sofia! Jag och elin var så trötta att vid 11 så la vi oss och såg uppdrag granskning. Vuxenpoäng!
Lördagen började bra med en lyxig brunch på en nation. Sen spenderades vi resten av dagen i malmö där vi shoppad lite smått och gott, drack en kaffe och åt kanelbulle på max( elin & matilda style). På kvällen kom Clara dit och vi drack vin och gick ut på en nation! Shit vilken utgång, sjuukt kul!:) Körde Uppdraget vilken resulterades i att det spelades e-type och en kille som stod i morgonrock frick frågan om han hade något därunder ca 10 gånger..Sen var allt som vanligt, elin blev ständigt uppraggad av 40+:are och jag klagade över mina hur ont jag hade i fötterna. ja ni vet hur det är. Dock var det inte riktigt lika mycket klagomål om man jämför med festerna hemma i skell...där tar jag Alltid av mig skorna och ber folk bära mig. Självständighetsträning passar ju in där också! Iaf, sista kvällen i lund avslutades med VÄRLDENS godaste Falafel och Pretty Woman, bättre kan det inte bli!

På söndagen så degade vi i sängen tills jag gick för att träffa min faster Karin. Blev bjuden på fika hos henne och vid 5 hoppade jag på tåget som tog mig tillbaka till fina norpan. Så sammanfattningsvis var det en underbar helg i lund!



en bild säger mer än tusen ord



Lund var helt fantastikt!!

så långt borta men ändå så nära mig

Mina dagar består av morgonpromenad med fröken Carlsson. Följt av plugg hela dagen. Vid 6 går jag hem och äter. Därefter traskar jag till gymmet. Och som avslut på dagen så har det blivit mys med brudarna eller pysselkväll hemma. Inte såå mycket spännande men jag har en bra känsla just nu, skönt att ha en struktur på vardagen!

Dock så hörde jag en komisk kommentar idag på gymmet! Som ni alla mest troligt vet så finns det inget ställe som man är lika äcklig,ful och svettig som på gymmet. Idag så skulle jag gå ner för trappan ner till omklädningsrummet på Sats. Vid maskinerna brevid trappan satt 2 muskelknuttar som av någon konstig anledning titta på mig (befann mig i den där "det blir inte mer svettigt än det här-stunden"). Jag gick ner och duschade och tog bort sminket och drog på mig gråa mjukisbyxor och tröja ( hur skönt är inte det efter träning??!!). Hade bråttom så kan inte påstå att allt smink åkte bort direkt...IAF, när jag kommer upp för trappan så sitter muskelknuttarna kvar och deras reaktion  blev "nu var hon inte lika söt". NÄHE?! Men tack för den då! Jag som kände mig så himla söt i mina gråa mjukiskläder, varav byxorna är smyckade med ett x antal hål!

man blir så himla glad av att skala lök!



Svart och fin. Dags för mat sen gym!

Självständighet vs jag 1-0

Igår började brandvarnaren tjuta när jag lagade mat (vi har ingen fläkt, jag vet Braa kök) och där stod jag. Vafan gör man nu då tänkte jag. Visste inte om det var ett sånt larm som man kanske var tvungen att plocka ner och trycka på någon knapp, eller om det skulle ge sig med tiden.
Istället för ha tålamod och behålla lugnet så ringer jag min pappa. Hej pappa, brandvarnaren tjuter, vad gör jag???

Hm, justea..månadens mål var självständighet. Kan inte komma lägligare känner jag! Sen sågade elin mig när jag sa att jag aldrig spikat upp något på väggen själv.  Jag har en lång väg att gå.

misstaget

med risk för att denna helg ska bli den kaosigaste någonsin så ändrar jag om mitt inlägg från gårkvällen...skrev en massa bra om resan sen "så vad kan gå fel??". Hittils så har jag legat och kliat mig under armhålorna till kl 2 inatt efterso jag kom på den smarta idén att pröva "Absolut-torr" som jag inte testat på länge, förmodligen har den gått ut och är bara inte bra för mig.
Sen när jag vaknar och ska duscha så är det självklart inget varmvatten kvar....har aldrig hänt förut. Så nu är meningen raderad och jag har lärt mig en läxa, sluta straffa mig gud tack!

Mot lund!



Väskan är packad (förutom alla sjöblöta kläder som ska hinna torka under natten) och jag är redo för en helg söderut! Elin skickade schemat för helgen och det låter helt perfekt! En blandning mellan brunch i malmö, shottar på nationer, plugg på biblioteket, myskvällar, lunch med annika och clara och mycket mer, låter helt perfekt i mina öron!
Har bara bra minnen från Lund, elin och massa härliga människor är där och jag Älskar verkligen skånskan, king king king!

Kvällen har spenderats hos Emelie som fyller år i helgen! Hon bjöd på oemotståndligt fika och det blev frosseri kan jag lova, följt av Berg flyttar in. Myskväll utan alkohol är något som vi gör för sällan, blir oftast att vi hänger hela gänget på helgerna då det är utgång.
Trevlig helg,puss!

What it takes to come alive




Klädterapi är bra. Ikväll har jag ordnat upp i garderoben och prövat ut vad jag ska ta med mig till Lund. Sen har jag sorterat all tvätt (inte bara en tvättkorg som var fylld) som jag ska tvätta imorgonbitti! Skönt att ha kommit en bit på packning då morgondagens schema är späckat. Tvättning,träning,plugg,biljettförsäljning,föreläsningar,kalas hos emelie och mitt i alltihop ska jag hinna träffa ida som kommer hem från sin vecka i Island! Ja jag brukar ju lyckas ganska bra att få ihop det och just nu är en blandning mellan ensamtid och full rulle precis vad som passar mig.
Puss och tack för tipset om hemsidan till väskan!

Maybe we reached the mountain peak, And there's no more left to climb



2 som jag saknar!

Om någon ser denna väska/liknande så snälla hojta!!



imfancy.blogg.se
(snyggaste människan på denna jord)

tisdagskväll




Lotta efter 1 öl och jag visar vilken släkt jag tillhör genom att visa upp min näsa lite extra mycket!



Ikväll har Lotta varit här och jag bjöd på lyxmat a la fläskfilé (siri blev lagomt nöjd när hon fick höra att när lotta kommer på besök så är det Finsittning, och när hon är här så blir det Fulsittning a la spagethi och korv typ).
Skönt att prata om allt mellan himmel och jord iaf, inte hunnits ses på riktigt efter Oslo!
Nu är frågan..ska jag se Melissa horn eller inte? Timbuktu är så spikad som det bara går men Melissa lite oklar. Hon är helt fantastisk och den jag lyssnar mest på men samtidigt är kanske vissa artister bättre att avstå ifrån att lyssna på live.
Jag behöver ny musik att lyssna på, ge mig lite tips tack!


RSS 2.0