!



Jag tänkte "hurtig promenad". De tänkte "strosa runt i det vackra vädret".
Trots det så kan jag inte låta bli att bli glad när jag ser dom här bilderna:) Norrköping var verkligen det bästa bästa bästa valet för mig!

som en tavla över rätt och fel

Vilken bra kväll det blev! Mys med sofia,siri och hennes pojkvän och bror. Drack vin och grillade, firade att tentan är avklarad!! G på tentan. Hur jävla skönt är det inte?? Nu är de bara den där medicinen och t2 tentan jag ska klara, sen är jag klar med 2 st terminer, hur underbart vore inte det!?

Nu ska jag sova så jag orkar med arbetsdagen imorgon. ny avdelning och nya saker, intressant och kul!
PUSS

kända i huset

Jag och ida stod och bakade pizza/pluggade i köket när en kompis gick förbi. Hon tittade på mig och ida och sa "Jaha, ni är tjejerna som solar dygnet runt på balkongen?" Ryktet går tydligen att 2 st tjejer solar i feta sköna fotöljer varje dag....

Vad kan man säga? Steka är ju faktiskt löjligt härligt!
Dock blir det att återgå till praktiken denna vecka så inge mer stek. Jobbar fram till torsdag kl 16.00. Kl 19.19 sitter jag på tåget ner till lund, hur jäkla underbart låter inte det!?!? Har varit hos Jennifer och sytt upp en topp som jag funderar på att ha om vädret är fint.
Nu är det verkligen dags att sova. Uppstigning 06.30- hur stor är chansen att det kommer gå?

Dags för alla nkpg tjejer att komma tillbaka!



Extreeeeeemt vackra. Skit samma. Tänkte bara säga att jag saknar dig!

Inspiration från H&M


Nu är det lika långt till stjärnorna som stjärnorna till dig

Blev ännu en grillning till middag. ni kanske börjar vara less på att varenda inlägg handlar om grillning?
Iaf, taket presterade till fullo denna kväll igen.Solen lyste och det stekte som bara den.
Avslutade dagen med en promenad runt strömmen med lisa,jennifer och björnen. Det är verkligen hur fint som helst där vi går, man skulle kunna spendera en helkväll med att bara gå runt!

Nu ska jag göra klart mitt arbete som jag hade som mål med helgen. Det kan ta ett tag men det är väll bara att bita ihop och göra!



Kan du älska mig som studenten älskar att drömma

Mycket bra kväll igår! God mat och härligt sällskap! Blev ingen utgång men det var ganska skönt att slippa stressa iväg och bara sitta och snacka.

jag måste erkänna...



Den är en riktigt bra tagga-fest låt!!!

påsk

Det blev en riktig bakisdag inomhus. Inget plugg gjort. Ingen städning. Det jag kan checka av är Gossip girl och mat.
Dock så blev det en skitbra eftermiddag och kväll med lisa! Handlade lite mat, njöt av solen i en park, lagade lasagnen och såg " No strings attached". Den var jättemysig och klart sevärd, fast vi konstaterade ganska snabbt att film är film. Sånt som händer på film händer aldrig i verkligheten. Lite störande måste jag säga.

Imorgon är vi bjudna på påskmiddag! Vi behöver inte göra något alls, bara komma dit och vara glada:) Vi ska vara hos en klasskompis föräldrars hus och som sagt, de ska ordna rubb och stubb. Sjukt lyxigt om ni frågar mig och lisa!!
Så påsken blev ändå påsk. Har min gula blomma, fina påskägg och imorgon påskmiddag och snaps! Jag är nöjd!

Blir en tidig kväll för att hinna uträtta alla mina planer imorgon! Puss och sov gott

Norrköping- Lund. 44 mil för mycket.


GLAD PÅSK!



Igår var jag och ida och storhandlade, i typ 2 timmar. Nu är frysen fylld och kontot tomt, precis som det ska va!
Syndade och köpte ett påskägg fyllt med mitt favoritgodis, helt galet gott måste jag säga. Kan ju inte bara köpa godis och äta ur påsen...då är det ingen riktig påsk. Så hittade ett fint påskägg och fick lite hemlängtan, påskägg är ju mammas grej!
Firade även in påsken med en blomma och lite vin till kvällen. Blev en lite spontanfest och hängde med några härliga människor och kvällen slutade snarkandes i idas säng! Spontanare blir alltid bra:)
Dock så skulle jag ju sova till 8, fara ut och springa och sen plugga plugga plugga. Nu är kl 10.45 och jag är en gnutta bakis fortfarande...blir väll att ta med sig lite böcker och sätta sig ute i solen och försöka få lite mörkare hy. Ida är förövigt svart. Kul!

Företsen,elin!! Resan är bokad, längtar som faaan!!!!!:)

Berättelsen om mig

Happ. Skulle betala. Tydligen så går det inte att låna 10kr av banken. Får panik och skriver till varenda kotte som jag känner halvbra och bra och frågar efter 10 fina kronor. Alla har självklart nordea. Får ännu mer panik. Sms:ar lotta. Skriver att det ordnade sig när snälla johannes säger att han kan föra över. Kommer på att han också har nordea. Ringer upp lotta för att be henne kliva upp ur sängen och sätta in pengar åt mig. Det behövs tydligen inte, för hon är redan uppe och har själv kommit på att hon glömt betala samma räkning som mig. Ängeln som hon nu är så säger hon " luugn, jag fixar det här, för över pengar imorgon så betalar jag våra biljetter nu". Och vips var problemet borta. Så om ni vill veta hur man betalar en räkning i 2 timmar, där har ni svaret!


Sammanfattning: Alltså, först ser ni till så det fattas 10kr på erat konto. Sen får ni info om att det går att föra över trots det fattas lite. Sen tappar ni bort internetdosan. Leta i drygt 1 timme. Sen hittar ni dosan. Pröva föra över men upptäck att det inte alls går om man har för lite pengar. Tigg pengar av era vänner på facebook kl 23.30. Ring en vän som ska sova och be henne/honom om hjälp. Inse att ni faktiskt hjälpte den personen eftersom den också glömt betala. 
Fundera sen om den här räkningen (i mitt fall är det en biljett till en fest), verkligen var värd allt detta bekymmer med tanke på att du får in lönen/csnbidraget dagen efter.

Sov gott.2 timmar efter tidsplaneringen.

jag orkar inte med mig själv

Okej. Nu har jag letat i 1 timme efter min jäkla internetdosa. Jag har vänt ut och in på hela lägenheten. Tagit ur lakanet från täcket, lyft sängen, gått igenom varenda del av rummet...

Tillslut så hittar jag dosan!! den låg i min sportbag i en ficka. Fråga mig inte varför jag la den där. För det kan nog ingen svara på. Det viktigaste är att den är funnen och jag kan betala min räkning innan 12. Hallelulja!!
Annars då...njaa, ida är och dricker lite öl med några vänner. Jag är inte alls avundsjuk! varför är jag så tråkig och sitter hemma ikväll kan man ju fråga sig..
Näe nu: betala sen SOVA!

hejhejhallå

Det dummaste man kan göra är att börja se en serie. Helt pltösligt är man fast och spenderar alldeles för mycket tid åt att plöja igenom säsong efter säsong efter säsong...så nu ska jag se klart Gossip Girl så jag bara ser 1 nytt avsnitt varje vecka. Sen väntar jag till mitt sommarlov, först då får jag ta upp Greys igen!

Imorgon går jag till kl 15 istället 16, ganska så skönt! Sen så ska jag och min sambo ii (på apberget) storhandla medans jag har pengar kvar på kontot! Apropå pengar...hur skrattretande är det inte att jag har 190kr kvar på kontot och måste betala en räkning på 200kr senast ikväll. Jag inväntar ida och flörtar lite med henne så hon kan föra över 10 kr till mig. Ännu roligare är det att det ligger en 10krona i min ficka. Herregud. Jag och pengar alltså...

Men min lista på måsten som ska inhandlas imorgon innan pengarna är borta:
Vinbox!
Biljett till Lund (just nu har jag bara bokat lund-nkpg...)
Mat
Fin påskbukett, kanske gula tulpaner eller nått trevligt så jag kan vara här hela påsken alldeles själv.

Grillkvällar i norrköping


pick me up

Hemma från ännu en dag på praktiken. Jag har hamnat på ett jättebra ställe! En mysig vårdcentral i norrköping, 30 min promenad på morgonen dit, helt perfekt!
Efter det blev det en svän förbi gymmet sen maat! Nu ska jag strukturera upp mitt liv lite genom att maila lägenheter, lägga upp lite kläder på tradera, betala en räkning, plugga osv osv osv...Sen förhoppningsvis hinner jag förbi ida och hennes vänner och smakar på ett glas av idas vin..:P

Igår färgade jag föresten håret, har ju som sagt världens bästa frisör emma som är till tjänst dygnet runt för mig!:)



Spotify has been paused beacuse your account is used somewhere else

Ledsen över att musiken dog. Glad över att veta vart du är.

du var sjutton jag var sexton och jag skolkade från allt jag ville bara vara med dig

5 Helt fantastiska år. Så många minnen och känslor som aldrig kommer att försvinna för någon av oss. Ingen kan ta ifrån oss våra stunder tillsammans. Allt känns så ologiskt på nått sätt. Som om det här inte händer. Att påstå att känslor försvunnit efter alla dessa år, när det samtidigt finns kvar så mycket känslor.



Vid vägen längs bäcken som sakta ledde hem
där är himlen lite närmre för mig
där har tiden gjort en hållplats för oss och allt som hänt
dit kan jag gå och sakna dig
du är oförstörd för mig.


hemma är alltid hemma

heeelt underbart att vara hemma!! Idag sov jag till 11.30 (snacka om att vända på dygnet), tror dock att jag har en del sömn att ta igen nu efter tentaplugget...
Tillslut drog vi oss upp från sängen och hämtade Simba på pappas jobb och tog en långpromenad i solen! Gick upp till solbacken och gjorde ett stopp på Intersport för att pröva ut nya löparskor och ett stopp på Ica för att köpa grillkorv. Satt i solen och käkade, simba fick självklart en egen korv..skulle vara hatad av honom annars.
Traskade vidare och gick runt i eriks gamla område där han växte upp i. Började självklart tänka på min favoritlåt "mammas gata"..
Gjorde ännu ett stopp på nästa Ica för lite glass! Åt mig proppmätt och var nöjd:) Simba också som fick en halv glass..

Nu blir det grillat för andra dagen i rad! Ikväll ska jag till frida, ska bli så himla kul att träffa den sötnosen igen, var alldeles för längesen sist!!
Självklart blir det kanske lite AIK tittande..man är väll skelleftebo trots allt!
PUSS!

tentaångesten



Nu känner jag mig inte alls lika säker som jag gjorde för 2 dagar sen. Meen det här ska jag klara!! Snart dags att möta upp ingrid för att förhöra varandra en sista gång innan vi traskar in i tentasalen kl 12.30. Håll tummarna!
Föresten så har jag ju den där "jobbintervjun" sen på bibblan, tänkte att kjolen kan speglade "hej, jag är en snäll sjuksköterska som älskar bibblan och plugget"?

I just came to say hello

Idag har det varit ännu en heelt underbar solig dag här i norpan! Började dagen med en genomgång av medicintentan som jag har tänkt spika nästa gång! Efter det så traskade jag, sofia och ingrid hem till mig och satte oss på balkongen (som blivit mitt andra hem när solen är framme, på gott och ont) och solade samtidigt som vi förhörde varandra inför morgondagens tenta. Sjukt härligt sätt att plugga på, blev lite klokare och lite mer färgad..
Brände mig galet mycket iförrgår när jag också satt ute hela dagen och pluggade...ingen bra idé att sitta ute 6 timmar, utan solskyddsfaktor och stirrandes ner i ett block..resultatet blev en sönderbränd matilda! Grisröd i ansiktet, kritvit om halsen och grisgrisröd om bröstet...nu har det lagt sig lite och övergått till lite brunare, dock fortfarande "färgat" som ida säger så fint:) Idag var det så varmt att man trodde man var utomlands! Bikinin var på, solskyddsfaktorn framme, en iskall cola i handen och stekande värme!

Avslutade kvällen på Gripen taket, som är våran nya tradition! I lördags grillade vi kött och idag blev det grillkorv med bröd i solen...åh vad jag gillar sånna här kvällar!!

Imorgon skriver jag tenta 12.30. Den MÅSTE jag klara, annars vet jag inte vad jag gör...Efter det ska jag på en snabb intervju på skolbiblioteket där jag sökt jobb för längesen!:) Kl 17.30 sätter jag mig på tåget hem till skellefteå, ska bli så skönt att få träffa familj och erik!
Puss

Skål och grattis!!!!



Snart ses vi!! Då blir det sol.Glass.Värme.Skumpa. Rosé. Och mycket mycket mycket mer:)
Du är bäst!

pillepill

Har inte börjat med arbetet inför basgruppen som är imorgonbitti...det känns ju jättebra att jag ska redovisa hela utvecklingsstadiet vid puberteten, vad som händer vid psykiska sjukdomar och en massa annat..
jag har 2 alternativ:
Alternativ 1: Skiter i det, läser i 30 min sen sover jag.
Alternativ 2: Jag sätter igång med det NU.

Återkommer om det blir ros eller ris imorgon!


Sofia 23 år, uteservering,restaurang,skola- Kiing

Åhh så härlig dag!
Fick en massa gjort på clinicum idag, jag har faktiskt en bra känsla inför denna tenta! Efter skolan så sprang jag på Sofia och Ingrid som väldigt enkelt övertalade mig att sätta sig på en uteservering och dricka lite kaffe innan resten av gänget kom. Åh det var mys, helt underbart med värme och uteservering!! Efter ett tag så mötte vi upp de andra och gick på en restaurang för att fira Sofia som fyller 23 år idag! Älskar verkligen sånna här dagar, vill att hela sommaren ska vara såhär! Tänk när sommarvärmen kommer och man sitta i t-shirt ute och dricka lite öl..

Nu ska jag iväg och dansa och försöka bli lite cool!
Puss!



luminary ones

Det blev hellugg tillslut ändå. Vet inte riktigt om jag är nöjd eller halvnöjd...Ibland (märk främst vid träning) så undrar man hur dum man får vara som klipper hellugg! Den åker ner och jag ser fan ingenting. När jag hade en längre sidolugg så såg jag iaf och kunde vika bort den. Samtidigt som jag trivs skitbra i den vissa dagar..Aja, blir att lägga in en blekning till snart så det blir spännande! Jag kör på silvershampoo ca 2-3 gånger i veckan och jag får ny hårfärg för varje gång! Ibland ljusare, ibland mörkare, ibland en blandning...konstigt. Jag är iaf inte lika mörkhårig som på bilden, nytvättat hår förstår ni.



Kvällens promenad blev förskjuten till imorgonbitti. Det är ju kolsvart ute!! Längtar till sommarkvällarna i norr där ljuset nästan aldrig försvinner... Tänk när man kan gå ut i en jeansjacka på kvällen och ej känna kylan!
På onsdag så fyller Sofia år och då blir det kalas! Det är lovat 14 grader och sol så tror den dagen kommer bli heelt perfekt! Skulle vara underbart om man kunde grilla på kvällen och dricka lite gott rödvin...får se vad kvällen erbjuder.

Nu kryper jag ner i sänge och letar upp någon bra film att avsluta måndagen med!
Puss!


There's nothing you can't do

Dålig uppdatering, jag vet. Johannes har varit på besök och det var riktigt kul! Dock tråkade jag ut honom med skola då och då men hoppas han hade kul ändå:)
Min skärpta kost och träning håller fortfarande i sig vilket är sjukt härligt! Jag ser dock ingen skillnad, kanske hade för höga förväntningar om jag trodde det skulle synas efter en vecka.....typsikt mig.
Annars så händer det inte så mycket. Idag har jag varit och satt kateter på dockor och fick en massa gjort, nöjd! Sen har jag och jennifer har varit och tränat på gymmet och nu ska jag ta en power walk till Lidl och köpa mängder av kvarg, som mina kostlärare (elin och johannes) så fint tipsat om när man har lite pengar!:)
Sen ska jag se en film ikväll...en riktigt bra en vill jag se. Tips någon?

Sen så fick jag nyss se en bild på grillad köttbit hemmifrån i skell...behöver jag säga att jag längtar hem som bara den?

hel eller sne?


RSS 2.0