finns det pris att få för sånna som mig?

Jag är nog sämst i världen. Först försover jag mig till lärandeplansmötet imorse. Kommer inrusande på våran basgrupp 15 min försent. Inser att jag skickat min lärandeplan till fel grupp så ingen kunnat granska den plus sabbat för den gruppen jag skickade till efersom det blev lite kalabalik..SEEN så får jag gå på det andra tillfället för lärandeplanen, och får då veta att jag missat att lämna in en lapp som det var sista dagen på idag...jag drar en nödlögn om att jag läst igenom papperet som jag ska skriva under och får ett nytt papper (eftersom jag självklart glömt det hemma) och får skriva under där.
Hm, allting verkar ju iaf lösa sig ändå. Meeeen jag (som elin så fint brukar säga) orkar inte riktigt med mig själv!! Jag måste hitta en struktur här i livet. Det har inte gått så bra att finna de 22 åren jag levt så varför ska jag lyckas nu? Aja, jag ger det ett försök!

Nu blir det träning sen öl sen kommer johannes och hälsar på lite spontant! Trevligt trevligt:)
Uppdaering av bilder från scottis kommer sen!PUSS

summer


Kalla fötter

Hur ska det här gå egentligen? En sommar utan alla underbara brudar? Alla härliga badturer till stugor, festkvällarna som alltid blev lyckade, myshäng vid älven! Åh nu börjar jag få kalla fötter när det gäller mina planer på oslo i sommar! Meen jag ska försöka fixa så jag kan få några veckor hemma, har världens hemlängtan just nu!! Jag vet att Oslo kommer bli sinnesjukt bra och jobb och bostad kommer att lösa sig! Men ja, sommar i skell är ändå en sommar i skell! Ett som är säkert är iaf att den årliga traditionen (som vi skapade förra året) med kräftfest kommer jag inte gå miste om! Sen kommer jag självklart stå och hoppa framför scenen på Stadsfesten! Okej, hoppa var kanske att ta i..befinna mig där. och i tälten.
Sov gott!


Dance till you're dead

Då var det dags! Min första dansuppvisning på fleeera år! Ska bli grymt kul och jag hoppas verkligen att stegen sitter bra nu!! Vi ska uppträda på en sittning för MT och en massa företag, hoppas de blir packade och släpper lös:)
Nu ska jag bättra på sminket, byta kläder och fixa frillan. Kl 8 står vi på scen, yeyyy!

Sen är kvällen inte över! Kl 22.22 står jag och ida på resecentrum och väntar på våran bästa bästa ella!! Imorgonbitti möter vi upp Johannes på skavsta och 10.45 sitter vi på planet mot brudarna i edinburgh!!!


Ja,vi heter "glenn-lennarts"!

Människor ramlar hårt, precis som du - och jag

Då kör vi nerförsbacke igen. Gud vad jag älskar detta!!
Vem vet, kanske befinner mig på en strand i bahamas om 1 vecka för att bosätta mig där. Eller varför inte New york? Eller så fortsätter jag här och försöker ett tag till.
Det enda jag vet just nu är att Edinburgh är väldigt nära, på fredagmorgon lyfter planet och det ska bli riktigt skönt!
Sov gott

Igår var det sol på vår balkong


fräsh fräshare fräshast!




Sofie är, som ni mest troligt vet, så sjukt snygg! Borde kanske sätta upp en stor bild på henne så man får lite motivation till att bli lite fit inför sommaren? Idag sprang jag 4km på löpbandet, och ja..det var extremt jobbigt. Inte jobbigt som i "jag svettades lite och var anfådd"...inte heller som i " ganska så jobbigt och jag svettades"..snarare "det var så jobbigt att det droppade svett på löpbandet och mina hörlurar kunde hålla sig kvar eftersom jag svettades i öronen också". Kan tänka mig att jag ser ut som Miranda i satc när jag tränar, men vad gör det om 100 år?

måndagsbarn

Ja mitt humör svänger som bara den. Hinner inte riktigt med själv.
I förrgår så hade jag ju min största skitdag. Igår hade jag en helt jäkla underbar dag! Det var sol, det gick jättebra med skolarbetet, lotta och sofia var här och åt mat, vi gick ut på Trappan och drack några öl och dansade hela kvällen! Det var St. Patrik´s day och vi firade rejält! Det blev en otippat sjuuuukt bra kväll!! Vi insåg hur kul det kan vara att gå ut och bara dricka någon öl så man känner sig lite lite smålullig istället för att dricka så man inte vet riktigt vad man gör, och bara fuldansa till irländsk musik! 4 svettiga tjejer traskade hem vid 1 och Lotta sov över här. Vaknade kl 8.30 och skulle upp, skola kl 9...Jag tog mig upp ganska bra, värre var det för lotta som blir bakis av 1 öl...

Idag har det varit föreläsningar för hela slanten. Älskar utvecklingpsykologi föreläsningarna, intressant och trots man vet redan mycket av det föreläsaren tar upp så blir man så fascinerad av hur man utvecklas i livet! Tex, hur mycket brydde man sig inte om vad andra tyckte om en när man gick i högstadiet? För mig iaf, tror för de flesta, så har den tanken minskat väldigt mycket! Nu vet jag vart jag har mina vänner och kan vara mig själv utan att få panik över att någon inte gillar mig då. Ganska intressant är det tycker jag.

Nu blir det träning på gymmet sen ikväll är det mys som står på schemat med brudarna!
PUSS!

so you had a bad day

Riktig skitdag idag. Skolan gick inte alls, en hel dag och det känns som om vi inte fick något alls gjort! Hatar min panik när jag inser att jag letat och letat efter information flera timmar och bara hittat orelevanta saker. Det skapar verkligen panik i hela mig! Sen så missade jag dansen och tydligen uttagningen inför nästa veckas uppvisning..det suger verkligen. Räknade fel på datumen när jag bestämde mig för att skita i den och satsa på skolan ikväll. Får se om jag ändå får vara med på uppvisningen nästa vecka, men tvivlar..så en dag med knappt något framsteg i skolan, dansen eller det övriga livet!
Nu ska jag sova och försöka glömma att den här dagen varit och vakna som en solstråle imorgon! Då blir det morgonträning, skola (förhoppningsvis blir det bättre resultat) och öl på kvällen! Hoppas på en bra dag!


Vill inte leva med tungan hängandes utanför och tycka synd om mig själv

Myskväll med siri,ingrid och ida. Lagade "fullkornspizza/varma mackor", prövade lite kläder och hade det hur bra som helst. Sånna här kvällar älskar jag!
Blev allt ifrån plugg men vad gör det om hundra år?
Dock så får jag ta smällen imorgon istället...men ja ja! Det var det värt det, mina godingar är så bra så bra:)

Snart ska vi se Håkan! Här kommer min absoluta Håkan-favorit!

helgen och lite nytt

Hemma i norrköping igen! Helgen i sthlm har varit jättebra! Vi har bott på hotell, ätit hotellfrukost (jag älskar verkligen hotellfrukost, allt klart när man kommer och det smakar oftast mums), promenerat i stan, fikat med eriks systrar, ätit pizza i sängen, ätit pizza på världens mysigaste restaurang (jag vet,mykcet pizza här), och bara haft det mys! Var duktig och köpte enbart kjolen, annars höll jag hårt om shoppingkassan! Mamma sa att jag skulle köpa nått fint i namnsdagspresent, men den spar jag till senare i veckan då jag ska norpa åt mig ett par svart, vida byxor som Gina ska få in..dom lovade att det skulle bli till veckan så nu hoppas jag verkligen det! Tyvärr har jag på känn att de kanske inte är lika snygga på mig...brukar vara så att när jag letar efter ett plagg ett bra tag och målar upp en bild i huvudet om hur snyggt de sitter på..då är de oftast sjukt fula när jag väl hittar dom!

Efter denna helg har jag iaf fått lite ny energi och ska köra en stenhård vecka med plugg och träning! Me like.

Här kommer lite nytt i garderoben..nästan bara billiga fynd:)



Vår/sommarjack från myrorna!


Klänning från Asos!


Kjol från weekday


Tunika från mimmis utrensning, tacktacktacktack:)

Ensamtid

Igår hade jag den lyxigaste kvällen på länge!! Spelade match i nacka- förlust som vanligt- sen fick jag skjuss till Mimmis jobb! Hon jobbar på en jättemysig italiensk restaurang tillsammans med en massa roliga människor! Jag gick slå mig ner på en barstol och passade på att prata med mimmi varje gång hon fick stanna upp och andas:) Blev bjuden på den bästa scampi risotton jag ätit med supergott vin! Vi delade på en sjukt god pannacotta och jag kan kalla det livskvalité i högsta grad! När hon slutade så gick vi plus några från hennes jobb vidare till en bar där vi drack lite öl. Avslutade kvällen på mimmis favoritställe Anchor, som kanske inte hade min musiksmak direkt men det var kul:)
Sjukt mysigt att träffa mimmi, tyvärr hann vi inte babbla igenom våra liv helt men det var mys att hinna ses ett tag iaf:) Sov på deras underbara dyra soffa:P

Idag har jag bänkat mig på stadsbiblioteket hela dagen. Jag skulle kunna flytta till sthlm bara för att få sitta på det här biblioteket varje dag, det är helt galet fint! Jag har även gjort något som jag aldrig gjort förut...åt lunch ensam på en restaurang, och tyckte det var hur skönt som helst!! Köpte "lifstyle woman" och bläddrade igenom den samtidigt som jag åt en räksallad...snacka om kvalitétstid med sig själv! Tror jag behövde det, kunde inte kommit lägligare!

Nu ska jag packa ihop för dagen. Har inte fått gjort lika mycket som jag trott men känner mig nöjd ändå.
Så nu blir det att ta tunnelbanan till min kusin, beställa lite mat och ha en lugn kväll med kusinen,hans flickvän och deras söta hund Frank!

Imorgon kommer erik:)


jag längtar efter min säng (som står 1 meter ifrån mig)

nu är jag trött. Danspass i 2,5timme. Plugg resterande vaken tid. Nu är jag äntligen hyfsat färdig inför morgondagens basgrupp och jag är trött. trött trött trött.
Sova några timmar sen blir det skola hela dagen. Kl 16 far vi till sthlm för att spela match mot skuru. Efter det ska jag träffa mimmi och ta ett glas vin och catcha upp litegrann, blir mys!! Sen sover jag där och på fredagen ska jag hitta ett bibliotek där jag kan plugga hela dagen. Fre-lö ska jag sova hos min kusin och på lördagen kommer äntligen erik till sthlm! Blir en riktigt härlig helg och jag tänkte inte göra något annat än att vara med honom. Iaf från kl 14 på lördag till måndageftermiddag!
Hoppas ni får en bra helg!
Puss!


Gårkvällen



Åh vad kul det var igår!! Togs väll en sisådär 100kort från min kamera,minst! När jag väl kommer igång med kameran så kan jag vara riktigt jävlig och ta kort från alla hemska vinklar bara för att det är extremt kul.
Det var iaf helt galet kul igår!

Började hos Sofia där det var tequila och nachos a la mexikanskt tema!



Vidare till mig där jag och lotta förberett Barnkalas!




Vidare till Matilda W där det var grabbkväll!



Vidare till Emma för shlager!


Vi blev bjudna på cocktailparty hos jennifer!



Sista stoppet var Fullmoon party hos Ingrid och siri!





har jag sagt att jag är taggad på morgondagen?

Blev en riktigt mysig kväll hos samuelsson! Vi gjorde en hyfsat tidig kväll så vi kan ladda batterierna inför morgondagen!
Morgondagens schema:
Träning med jennifer på world class
Kvalitetstid med sirpan under en promenad
Möta upp Lotta
Äta lunch med brudarna
Jag och lotta ska fixa inför morgondagen. Måste handla en hel del så vi kan toppa alla andras teman!
16.30- första stoppet där det blir mexicotema med shoots!
05.00- Hemgång!

Söndag 10.00- mot sthlm för att spela mot serieledarna...wihoooo! brukar gå så bra med alkoholen i kroppen!

G

Jag klarade omvårdnadstentan!!! Åh äntligen lite flyt, helt otroligt känsla! Nu har jag faktiskt tänkt ta helg. HELG! Kan inte riktigt komma ihåg senaste som jag gick från skolan en fredag och öppnade böckerna igen på måndag. Helt jäkla underbar känsla kan jag lova! Snart ska jag traska över till Sofia där hon bjuder på middag, lyx!:) Efter det ska vi till Lisa där det är myskväll till tusen!! HELG <3




Resultatet från gårdagens blekning. Vet inte riktigt vad jag har för färg nu, tror det är en blandning mellan typ 5 olika nyanser! Men ja, jag är både nöjd och icke nöjd. beror på ljuset:)

sen en tid tillbaka

Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort





från toppen till botten

Blä blä blä tenta! Självklart så gör dom en pisstenta denna gång, önskar att jag pluggat till förra för den var enklare. Jaja, livet går väll vidare antar jag. Dock med motivation noll. Sängliggandes fram till 8 då dansen börjar. Gossip girl för hela slanten. Ja jag är väll beroende.

lördag!!


wish me luck

Håll tummarna! Imorgonbitti skriver jag min omtenta i medicin och ja har aldrig velat klarat något såhär mycket!
Kanske haft fel taktik och suttit och kollat igenom lite saker ikväll..har skapat både panik och en tryggkänsla. Nu lägger jag ner och sätter på ett eller 2 avsnitt av Gossip Girl sen ska jag sussa sött. Det får gå som det går imorgon.

Puss


Vår & sommar!



Vill att det ska vara varmt nu så man bara behöver sätta på sig en kavaj och ett par snygga shorts på dagen!
På kvällen slänger man på sig den härliga sommarklänningen och dansar hela natten lång i sommarvärmen...Nu är det dags för våren att komma tycker jag! Har en riktigt bra vår och sommar att se framemot! Roliga fester och Edinburgh i mars, Håkan Hellström, helg i sthlm med mamma, Lund över valborgs och förhoppngsivs london i april och sen är det maj och då kan det inte bli annat än bra.

Men man ska leva i nuet (har problem med det, älskar att ha saker att längta till) och nu ska jag köra stenfokuserat plugg i 1 timme sen ska jag iväg på lektion sen kanske träning, KING:)

PUSS

RSS 2.0