I know it's a beautiful world but I can't feel it right now

Blä dag! Gick inge vidare på jobbet, kände mig lagomt trög när chefen förklarade lagret för mig..Kändes typ som om att hon bara stod där och rabblade en massa norska ord och jag sa "va?" var 10:onde sekund! Påväg hem så höll jag på att åka dit när en säljare övertalade mig att skaffa ett gymkort GRATIS! Gratis var det ju såklart inte, 300spänn att teckna det. Skulle bli som ett vanligt gymkort alltså. Fick ringa och ångra mig idag sa han..gjorde det direkt jag kom hem och pltösligt så blev den trevliga killen mindre trevlig. Hmm.Säljare alltså.

Tur nog så har jag massor med braiga tjejer hemma så man blir på lite bättre humör! Har inte haft någon motivation alls att träna de senaste dagarna, har mest blivit öl och onyttigheter. Förra veckan började ju skitbra så inser att jag måste satsa på en repris och släpar mig ut nu och springer av mig min bitterhet! Nått fel är det på mig, inte taggad på nått. inte ens min hemresa (som jag längtat så himla mycket efter) känns speciellt kul. Men sån är jag, berg och jäkla dalbana! Imorgon är jag nog lika glad som jag var igår!




söndagsöl!



Haft en superdag! Nu bär det iväg till något ställe för en öl med maria o co! Uppstigning 5 imorgonbitti, det gillas!!!

Letters from Juliet

Det blev film istället för utgång, nog lika bra! Ville se en riktigt bra mysfilm och hittade "letters from juliet" på datorn. Den var verkligen en matildafilm och hur bra som helst, typisk kärleksfilm med bra slut! Vet inte om man mår bra eller dåligt av sånna här filmer, tankar sätts igång och man blir förvirrad. Samtidigt som man får en pirr-mys-må bra känsla.. Nu ska jag sova och vakna pigg imorgon. Lotta är i skåne så jag har en 210*200 säng som jag kan bre ut mig på, gött:) Saknar dock henne massor, och ida med! Imorgon kommer de hem och på onsdag efter jobbet är det min tur att åka iväg! landar i skeå 19.00 på onsdag och jag längtar verkligen!
Sov gott,puss

Love suicide


TACK IDA

världens bästa lösning till ett SJUKT godissug: Gå in till ida (som är bortrest) och norpa hennes choklad! Tack ida, det kallar jag vänskap (antar att du godkänner lånet!).

what to do what to do

Sålde rekordmycket på zara idag (trots att ALLA svenskar var stenbakis). och jag är död. och ska kanske ändå ut. men just nu hade det varit gott med chips och film. men samtidigt så lever man bara en gång. men man borde kanske stanna hemma och sova så man hinner träna i detta liv och inte bara leva på fullkornsspagetthi. samtidigt som jag kan träna imorgonkväll. har redan varit ute 2 gånger denna vecka och det borde ju räcka. samtidigt som fugatzi ska vara helt sjukt bra ikväll. Happ, förslag??

Träffade förövrigt maria igår, heeeelt underbart att få träffa tösen igen! Det var alldeles för längesen! Dock var hon sjukt brun vilket inte gillas av mig....Får se om vi kör ikväll igen, hon jobbar till 10 så det blir lite sent. Men som sagt, man lever ju bara en gång och vi är heeelt lediga imorgon!!

beslutsångest



Så jäkla snygg längd Petra tunegård har! Vill ha!! samtidigt som jag vill ha långt...what to dooo?

På gång!

Nu har jag varit ute och sprungit 3 dagar i rad! Det gick segt som fan idag men jag kom fram iaf:)
Annars då? Jag har börjat jobba på psykitrin inom äldrevården och imorgon har jag första arbetsdagen på zara! Sjukt glad att jag fick inom psyk, kan jag söka till psykiatrin i skeå nästa år om vi inte återvänder!!
Idag ska jag på vikarieintroduktion sen ikväll blir det lite fest, ida & emilies Jessica är här och hälsar på! Dock blir det inte all in, första dagen på zara imorgon 12.30... Näe nu ska jag äta lite frukost sen skynda mig till mötet! 
Puss!


Föresten, jag kommer hem nästa onsdag-söndag!!!!! PEPPEN:D

live from oslo


resten av ditt liv



Igår så gick jag, ida och theresa ut! Asbra utgång på Blå, dock så stod vi alldeles för länge i kön.. kanske inte så bra att man tog den där snusen..kanske skulle haft kontanter med oss...kanske skulle ha skippat högklackarna....kanske skulle inte ha stått i typ 1 timme och disskuterat om vi skulle följa med på efterfest eller inte....kanske inte skulle ha druckit den där sista klunken som gjorde att jag fick för mig att bara för att Hilda fyller år så fyller jag också år, för det låter ju jättelikt matilda och då måste ju jag också fylla år...Men jäklar så kul kväll det blev trots allt:) Världens bästa roomie hade varit toppen och städat bort Allt som jag spritt ut över min säng så när jag kom hem så kunde jag bara däcka i sängen direkt! Underbart:)

Ikväll ska jag på date! Jag har bjudit charlotte som bor här. Vi får låna en bil och får varsin biobiljett, helt gratis!:) Just nu är ida och emelie ute på sin date och snart sticker theresa och sandra iväg! Tyvärr ska lotta upp imorgonbitti så hon missar dejten..Men nu ska vi iväg på en promenad och handla lite meeelk!
PUSS

Kan inte sluta älska adele


kjempegreit!!!!!

Låt mig presentera kollektivet!





Kan fan inte beskriva hur bra det sista dygnet varit!!!! Vaknade på morgonen, tänkte att denna fredag skulle bli så jääkla bra eller jääkla dålig...skickade in lite CV:n till äldreboendet, fick 4 svar inom loppet av 1 timme! Blev sjukt glad och tänkte att jag kör på det, Zara är säkert ändå kört.. Bestämmer att jag ska på intervjuer på måndag och tisdag sen skulle jag typ få börja jobba direkt. Sen ringer Zara och frågar om jag vill börja på deras Herr-avdelning! Fyfaaan vad jag blev glad! Så från arbetslös till 5 jobb, det kallas norge!!
Åkte in till stan och skrev under kontraktet, åkte hem och fick veta att jag klarade medicinen!! 2,5poäng från att spika den, hur sjukt är inte det!?!?

Lagade tacos och hade en middag hela kollektivet, myys! Körde lite dricklekar och efter några glas så for vi till Majourstuen på en fest. Var där typ 30min och virrade runt 20 av dom! Taxi till Kardish på grunelukka där det var skitbra!
Lernersläkten finns även i Oslo tydligen. På förfesten träffade jag en kille som gått i samma klass som nils, en kille som kände min kusin i umeå och en kille som kom från östersund och kände min andra bror johan. Oslo är ju inte stort!

Idag är man lite seg men jag och ida har bestämt att vi ska göra oslo! Blir en titt på operahuset, traska lite hit och dit!
Ikväll blir det nog ännu en fest, måste passa på när man är ledig! Börjar på onsdag med 1 veckas upplärning, sen åker jag hem över stadsfestenhelgen!!! Blir en kort visit hemma så ska försöka få in så mycket som möjligt...just nu lutar det åt bara utgång på fredagen och se hänga lite i stugan åså!
Näe dags att ta tag i sig själv, hadeeee!

"att vara arbetssökande är faktiskt också ett heltidsjobb, dock utan lön"


Vi under arbetstid.


Afterwork

SKIIIIIIIIIIT

Tillbaka på noll, KUUUUUUUUL! Bara börja om från början och bläää.

bye bye Norpan and Hello Oslo!















in oslo

OSLO! Sista dygnen har varit helt underbara, hänt en jäkla massa! I fredags så startade vi upp med vin och brännboll & voleyboll i parken med klassen. Så jäkla kul det var att spela!! Lite grillkorv hemma hos mig sen gick vi till killarna i klassen för att fortsätta festen! Avslutade kvällen på Hugos där jag kom ifrån alldeles för sent.
Imorse ringde ida kl 05.30. VI MÅSTE UPP NUU. Pigg??? Njäe, det blev bara 2 timmars sömn..in i bilen iaf, som var packad till max, och börja våran tripp till Oslo. Efter några felkörningar, en massa hejdåsamtal och lie sömn så var vi framme i Oslo. Problemet var bara att vi var fram 15.15 och jag skulle börja jobba 16.00. God luck! Kom lite försent till jobbet, kanske inte det bästa första dagen..

Jobbet var iaf sjukt bra! Jag tror att jag kommer trivas väldigt bra och lära känna en massa sköna typer! Efter jobbet så tittade jag förbi Amanda som hade fest. Kände inte för att festa så blev bara en snabbis, ska ladda batterierna inför morgonkvällen!
Nu ska jag sova, är så fruktansvärt trött. går inte att beskriva...
PUSSS

1 av 3 åe

åh min klass. jag kommer sakna så mycket. Nu blir det vidrae till grabbarna och fortsätta festen, jag gillar livet!!

kaoooooos


en del av mitt rum...det ligger kläder överallt och det är kaos! Igår och i onsdags hade vi klädbytar/provardag! Vi gick runt till varandra och bestämde vad man skulle ha med sig under sommaren. Det man inte skulle ha med sig fick de andra låna, jag hittade några gryymt snygga kap!!
Såhär ser det som sagt ut i mitt rum just nu. Om 3 timmar ska detta vara packat, bilen ska vara kollad, vin köpt och hela lägenheten ska städas grundligt. LYCKA TILL!
Kl 12 är det samling med klassen och dt blir en hejdundrande fest med brännboll åsånt på dagen följt med fest hos grabbarna (som alltid får klagomål när vi är där..)
Ida och emelie är världens bästa och har tagit på sig körrollen imorgon, jag kommer nog mest ligga däckad i baksätes. Kl 16 på lördageftermiddag hoppas jag att vi är framme för då börjar jag jobba!
PUSSS

I got a feeling...

Imorgon är tentan och jag har en känsla att puberteten kommer dyka upp. Jag skulle bli så glad!! Fast jag ska inte ta ut segern i förskott även om jag får den, har inte den bäästa kollen men tycker ändå att det gick helt okej när ida förhörde mig ikväll! Om något annat kommer så sitter jag nog och skriver omtenta den 17augusti.
Oavsett hur det än går så har jag sommarlov kl 12 imorgon, fyfaaaan vad skönt! Oslo blir lördagmorgon kl 06.00 och jag tänker ligga bakad i baksätet medan ida och emilie kör, underbart!!!

Nu blir det sängen,sov gott!

SISTA SKOLDAGEN!



Solen gör mig så himla glad! Känns som om jag levt i shorts den senaste dryga månaden, helt underbart!! Mina ben har fått lite färg men behöver få mer för att vara godkända!
Men som sagt, sista skoldagen...imorgon är det prov och det går som det går. Men kl 12.00 så är det sommarlov från skolan och det ska firas med rödvinsboxar och gemensam packning med siri och lisa! Sen middag hos emma som fyller 25 år, KALAAAAS!!:)

Nu ska jag ut i det fina vädret, iaf i 5 min, sen in i skolan.
Puss

men jag vet allt om dig för du har varit min



Tänkte börja se om boxen från första början i oslo. Mitt mål med sommaren med andra ord!

la escuela




Pluggade lite inne och ute idag. Fick gjort en massa jämfört med resterande dagar! Imorgon blir det ännu en effektiv dag och på onsdag smäller det!
Sjukt trött nu så jag ska krypa ner och sova några timmar, och inte försova mig som jag gjorde idag..bara 2 mornar till, sen är det sommarlov från skolan iaf! GÖTTT

ps

Vårat hår består av döda celler. Tänk på det nästa gång du sitter och tuggar på håret (kanske iof bara jag som gör sånt). Fram med brumbrum maskinen imorgon och bli flint sen boka tid för vaxning 1 gång i månaden, minst!





så fruktansvärt uttråkad



Färgade håret idag. Blev mer blonda slingot och en liten finjustering av luggen. Nöjd blev jag, fick behålla lite utväxt vilket jag gillar! Helt perfekt att ha emma som vän och personlig frisör, slipper kallsnack och dyra frisörsalonger. Nu får man ett mycket roligare frisörbesök:)

Sena nätter, tomma glas jag skjuter upp problemet för ett tag



Kl är 22.10 och jag sitter och läser om mens.jäääääääääääääklar så intressant!! Varför behöver man inte bara veta att tjejer har mens och killar inte?

sol-sthlm-nkpg

Startade gårdagen med "plugg" i solen med Lisa! Mys men jag hann självklart inte plugga så mycket...brukar bli så.
Vid 2 så tog jag tåget till sthlm där jag träffade Nana & hennes familj, sen så kom även bror johan dit!! Jättemysigt att träffa alla, blev lite rosé på humlegården sen hade vi piknick med en massa god mat och dricka.
Nanas mans syster var där också med hennes barn. Åh vad söta!!! Agerade lite barnvakt och busade med dom:) Den äldsta killen, 7 år, satt ihopkurad brevid mig och berättade ALLT om starwars som finns att veta..han hade en gigantisk bok med alla personer i filmen och var helt insatt i filmen! I början var det kul, men när man inser att han tänker plöja igenom HELA boken, som är TJOCK, så började man bli lite trött...dock så tog han slut efter kanske 100 sidor, från hyperaktiv till totalt däckad. Påminner mig om simba!

Åkte iaf hem med några på festen vid 12, skönt at få vakna upp i sin egen säng! Nu ska jag fortsätta med plugget och se om jag kommer någonvart...PUSS


asskön remix!!


eftersom alla som jobbar är lediga imorgon..

så låtsas vi vara lediga från jobbet också. Blev en after school öl idag och nu är det dags för en grillfest hos jennifä, MYCKET BRA!!

Slängde på mig mitt gröna tält från asos!

RSS 2.0