fredagsmyyyyys

Världens bästa fredag! En heldag på skolan, fick en hel del gjort trots att sista föreläsningen på 3 timmar var sjukt långtråkig. Efter det gick jag och erik och handlade, jag bestämde att vi skulle äta fläskfilé!
Sagt och gjort! Vi lagade fläskfilé med vitlökspotatis, bearnisesås, gelé och cider! SJUKT GOTT! Det bästa och lyxigaste jag ätit på gripen hittils:)
Vi har sett lite handboll och ska nu sätta igång "i rymden finns inga känslor" och äta chips.

Imorgon är det plugg och träning sen vidare till systemet och på kvällen är det årets största fest här i nkpg, kommer bli helt galet bra!!

Perfekt helg om jag får säga det själv! Sen ringde även ella och berättade att för precis 1 år sedan var jag och hälsade på hos henne:) Åh vad jag saknar hon! Saknar även Ida lindberg...hon bor iof 2 våningar ner men vi hinner aldrig ses:( Båda har lite för mycket. Fast de gånger vi äter frukost, kvällsfika eller bara hinner ses en snabbis är guldvärda:)

Nu ska jag och erik trycka chips och se filmen, KING!!!:)

humor

Detta hörde jag på flygplatsen och jag kunde inte göra annat än hålla mig från skratt:

En tjej och en kille satt vid ett bord.
Tjejen- Alltsåååå, varför är det billigare sprit på flygplatsen?
Killen- Ehh, jaa kanske för att det är "tax free" ( betonade verkligen både orden för att hon skulle fatta innebörden).
Tjejen- Åh jaahaaa nu förstår jag! jag har liksom aldrig fattat varför det hette så. Jag har typ tänkt att det hetat "taxiiiii" eller nått sånt. Alltså taaxii.




god natt!



Nu har jag pluggat klart och erik tittar på fotboll:) Jag har fått gjort en hel del plugg idag så det känns ändå helt okej måste jag säga. Kvällen blev mycket bättre än vad jag trott. Ibland glömmer man bort hur mycket fina vänner och en fin pojkvän kan få ångesten att försvinna och få en att somna med ett leende på läpparna. Med tankar som Leva i nuet, jobba på självförtroendet och en lyckad peppning på plugget så mår jag bra. Mycket bra till och med.


fattigare än fattigast

Helt underbart att jag bara kaanske får mitt studiebidrag denna månad, och kanske nästa. Känns hur bra som helst! Minst 10 tusen i sopkorgen, kiing..
Så nu ska jag betala hyra, träningskort och en fet mobilräkning. På mitt konto finns 1300kr. Det går nääästan ihop..
Det fanns tydligen ett sätt att ordna detta men det är inte alls säkert.
Detta kunde inte kommit lägligare. Kuggade tentor, inte studiebidrag,kaos...underbaart!
Vissa tider går inget som det ska.

städa städa

STOOOOORSTÄDNING!
Erik tittar på fotboll och jag städar. Helt otroligt att man ryms att göra 2 olika saker samtidigt i min lägenhet!

Vackert minne från finsittningen!

London!



Erik kladdade lite och jag blev lite blyg...
London var iaf underbart! Vi åt en massa gott, vandrade, shoppade och bara hade det härligt!
Nu är vi tillbaka i nkpg och termin2 är redan igång. Jag har tänkt göra det här året till ett riktigt bra studieår! Jag har inte tänkt göra fler omtentor!! Erik bor här också nu, i lilla läggan! Vi har ordnat en till säng så det löste sig bra. nu är det bara att fixa oredan i rummet sen kanske det blir lite mysigt:)
Puss!

If I should tumble if I should fall

Passet är i mina händer! Jag fick nästan hälften sålt på tradera, bättre än ingenting! Väntar fortfarande på resultat på tentan...

Ikväll har jag ätit middag hos Kerstin med mamma och sanna och såklart kerstin. Sjukt gott och mysigt! Dock så är erik lite skeptisk till våra kvällar...vi gräver djupt ner i våra liv:)
Avslutade iaf kvällen hos erik där han och simon spelade, som vanligt, fotboll på dataan! Nu håller jag på att somna så måste krypa i säng. Imorgon blir det en helvetesdag eller en toppendag...we will see!

onsdag

Den här dagen kan bli hur bra som helst, men den kan även bli en sån där hat-dag..
Jag väntar på "resultat från 3 grejer"
- Mitt pass
- Mitt provresultat från Medicin
- Mina auktioner på tradera.

Jag drömde att jag fick Godkänt på provet så jag har varit lycklig hela natten, lite surt om jag kuggar känner jag..
Jag behöver verkligen pengar så jag hoppas att tradera auktionerna går igenom.
Sen passet...ja det behöver jag för att resan ska bli av så det måste komma idag eller imorgon!!

london zoo me and erik and this little babyy


första krisen!

Siri- det är mycket viktigt att du har pass när du åker till london!!! Har du det?
Jag- Nej.

Okej, åker om 4 dagar och har inget pass. detta känns helt sjukt..jobbigt. Jag trodde man kunde åka med Id men Ryan air kräver tydligen pass...GREAT!
London eller inte london, vi får se!

Jag har en plan!

Vem vet, kanske min nya blogg slutar med nakenchocker, champagnesprut och smaskiga detaljer! Fortsätt hoppas elsi:)

Nu har jag iaf börjat tagga upp för detta år! På fredag åker jag och erik till London, där det ska inhandlas 15kg kläder, ätas gott, musikal, mysiga marknader och uppleva en massa mysiga saker! Tror dock att eriks tanke bakom denna resa är liiiiite annorlunda. typ: fotboll, kött, fotboll, kött osvosv.. Det kommer iaf bli underbart!

Efter helgen så börjat mitt nya liv. Och jag veet, det är meningen alla säger men ingen verkställer, men jag har nu världens bästa mål och jag kommer lyckas!!
Fest kommer kvarstå. Det är för kul för att tas bort. Däremot ska jag träna som bara den, äta mycket bättre och inte shoppa! Jag ska spara pengar, få en helt ny kropp a la victoria secrets model och konsumera alkoholen de kvällar som jag vill. Allt detta för: tadadaaaa USA!! New york och Washington är planen (och den ska bli sann) i slutet av sommaren! Dock vet inte min kusin som vi ska bo hos om våran plan..men det är nog helt lungt!!
Vi är verkligen söriösa med detta och det ska bli av! Jag har till och med kommit på en lösning hur elin ska tjäna in pengar och slippa åka tillbaka till skeå efter resan, utan direkt till lund! Jag har även precis fått in Elins plan på hur hon ska spara pengar och sträva efter under våren. Typ samma som mig, skillnaden är att hon kommer kunna hålla sig från godsakerna dock...Ida (som inte vet om denna blogg), jag vill ha in din plan så jag kan renskriva och göra de till kontrakt som vi skriver på, OK!?!

Om jag ska sammanfatta våran plan så kanske det inte låter som om vi är smarta brudar som pluggar juridik eller vad man nu pluggar när man är smart. Vi ska alltså: dricka alkohol, träna tills vi ej finns, ej äta onyttigheter( dvs sånt som jag lever för nu), leva som en uteliggare när det kommer till den ekonomiska biten.
Men vad gör man inte för NEW YORK??



Petter & Maggio- Längesen


Inledning. Otroligt seriös.

Min nya blogg som ska innehålla nakenchockar, skvaller, skandaler, drama, heta kändisar ochchampagnesprut!!!!!!


Eller så skriver jag om något som är liiite mer jag. typ min vardag som består av lycka,kaos och en del mitt i mellan. Studerar till sjusköterska och vet inte riktigt vad jag gett mig in på och hur man ska klara av att se en operation utan att svimma... Ja sånt där kommer jag nog prata mycket om, så nu vet du det elsi:) Men inte bara det, lovar!




You found me

Det tog 3 min sen hittade du hit. Vi känner varandra ganska väl:)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0