superwoman!

Vilken dag! Skrev monstertentan mellan 8-12. Skrev tills tentakvinnan sa "släpp pennan". Var helt slut efter och hade kramp i handen!! Tentan kändes bra och jag räknar med ett G men man vet aldrig hur de rättar!!Sen hann jag inte läsa igenom det, kanske skrivit lite fel åsånt..men jag skrev som bara den och fick ihop en massa papper så nu borde det verkligen gå vägen!
Efter det blev det lunch på skolan, hem och byta om för det var STEK ute! Hann även prata lite mer ordentligt med elin än de senaste "hej, hejdå" samtalen:) Hon har skolledigt nu och jag är sjukt avundsjuk!
Hämtade skolböcker och pluggade ett tag i solen tillsammans med ingrid,fia och jennifer. Sjukt härligt att kunna plugga i en park med stekande sol istället för att borra in sig inomhus!
Det blev 2 timmar halveffektikv tid sen traskade jag hem. Ställde mig vid spisen och lagade en jäääkla massa mat! Ca 10 matlådor fick jag ihop och gjorde 3 olika rätter. Så nu har jag ett tag, måste ladda upp inför denna tentaperiod.
Sen har jag hunnit med att tvätta och nu tänkte jag väcka liv i lägenheten igen genom att städa och sortera allt i garderoben! Känns som om jag inte hunnit göra något av dessa saker de senaste 3 veckorna så nu tar jag igen allt.
Ska även klicka hem proteinshakes så jag har med mig till norge.

Mycket bra dag skulle jag vilja säga, man blir så nöjd när man hinner med så mycket och att tentan gick bra är helt sjuukt skönt! Dock vet jag ju som sagt inte slutresultatet ännu...
Näe nu ska jag hämta sista tvätten och ringa jennifer och fråga hur fan jag får bort fläckar.
HADEEEEE



Bilder från SOF-festen....mössan är det nya modet!

Hjärtligt tack till..

Kursansvarig som lägger min nästa tenta tisdagen istället för att vara bussig och lägga den på torsdagen. TACK! Då har jag 6 dagar att plugga till Terminstentan. TACK!! Kändes som ett bra lyft som verkligen behövdes såhär inför medicintentan som skrivs imorgonbitti 8.00 (som är typ mitt livs viktigaste tenta).
Kommer sitta där och darra! Mina nerver är inte gjorde för detta och känner av klumpen som sitter i magen. Men jag tror ändå att jag kan det här, vet inte riktigt vad som krävs om jag inte gör det. Så nu ska jag läsa igenom mina anteckningar lite snabbt sen sätta igång en bra film och lägga mig på huvudkudden.

we wont get any younger

alkoholfri lördag och jag kommer må så bra imorgon!! morgonlöpning med brudarna sen plugg. tänker vara osocial på kvällen och se en film och bara ladda upp mig inför tentan! Tack och hej!

ps. skriv aldrig ett inlägg liggandes i sängen med bara en hand. OJOBBIGT

even the best falls down some time

Ångest och press. Sjukt hur stor påverkan vissa saker har på en...vet inte hur man ska göra för att undvika onödigt dåligt samvete!Blä.

Blev iaf en bra kväll ikväll med brudarna! Lagade världens godaste haloumiburgare, drack vin, såg Billie the vision and the dancers och drack lite öl. Gillar sånna här mysiga kvällar! Har aldrig hört Billie the vision and the dancers förut, de var sjukt mycket bättre än förväntan!! Blir att lyssna igenom deras album mera i sommar.

Nu ska jag sova så jag tar mig upp imorgonbitti. Hoppas ni har en bra helg,Puss!



Nothing in this world that is worth having comes easy

utanför min dörr.

fint föresten att det är hångeltävling utanför mitt rum. Köket blev plötsligt något samlingsrum för salivutbyte. Jaja, bara musiken tystnar någongång inatt så är jag glad...och inte hittar nå underkläder i min kyl imorgonbitti.

Min vän lisa är förövrigt väldigt konstig...hon läste "snopphuvud" i en bok och kan inte sluta skratta när hon hör det ordet. Roligast är det när vi skickar lappar till henne där det står "snopphuvud"  när vi befinner oss i "tysta rummet" på bibblan. Då brister det för henne och måste rusa ut från rummet alldeles tårögd och full av skratt. Detta händer ungefär 1 gång i timmen. Så jäääkla speciellt är väll ändå inte snopphuvud?? Hon är lite konstigt, men ack så underbar!
Tack och hej!


Sena nätter, tomma glas

Då har man smält i sig ett x antal kalorier ikväll, Ben och jerrys var dock värd det! Såg The town, skitbra film!! Nu ska jag krypa ner och sova litegranna..har kollat upp lite oslogrejer och inser att jag kan nog jobba på restaurang trots allt, finns cyklar att hyra när man ska hem sen så är det inte alls långt mellan jobbet och lägenheten! Så ja, det här ska nog lösa sig det med.
Nu är månadens räkning betald och skulder överfört. Några tusenlappar kvar som tur är, blir att fortsätta snåla ett tag så jag kan leva på något första månaden i oslo! Hoppas verkligen att jag får skatteåterbäringen i juni och lön för de dagar som jag ska provjobba!! Justea...måste öva på att bära bricka. Fasen också. Det kommer låta krash under den första tiden på restaurangen!!



typ ändå!

Hur glad blir man inte när man sitter på skolan och tentapluggar och får ett sms av ida som säger att vi ska ÄNTLIGEN ha våran "äta ben & jerrys glass-filmkväll!" Nu blev plugget snäppet enklare att ta sig igenom och ser fram emot ett träningspass sen mys med ii på apberget! Vi har verkligen varit sämst på hänga hela kvällar, blir att vi ses lite här och där hela tiden! Men ikväll blire andra bullar!
KING

Oslo

Middag med oslobrudarna ikväll! Nu börjar det närma sig och guud vad jag längtar! Pratade med lotta,som också ska med, i telefonen under middagen och gav hon lite info om vad vi bestämt. Hon avslutade samtalet med "matilda, i sommar...i sommar så vi sola,supa,sova och jobba!!!" JAG ÄR TAGGAD JA!
Kommer bli en grym sommar!! Kommer leva på vin och havregrynsgröt (jag vet johannes, vart tog prottisarna vägen? Lugn bara lugn, ska beställa flera kilon med proteinshakes;P ).
Vi kom på smarta idér som tex att 2 st ska ta med plattång istället för alla 7...fattar inte hur jag ska rymma allt i min packning! Kommer vilja ha med mig alldeles för mycket saker...och när ska jag hinna packa? Kanske anställa en personlig assistent under denna period som lagar mat åt mig och packar resväskan?

Chansen att det här kan bli en av flera sommarplågar läggan på torshov är ganska så stor...



hela livet är en helg



känn peppen!



Idas födelsedag blev grym! startade upp med en frukost här på gripen. Sedan tog vi bilen till nkpg skärgård där vi glassade i solen/molnen. Vidare till söderköping där vi åt glass vid kanalen. Riktig mysig stad!
Hem och byta om sedan blev det lite parkhäng med hennes klass. Avslutade hemma hos en av hennes klasskompisar där feste kom igång! Idas bror Joel bevisade föresten att killar inte kollar på vad tjejer har på sig på fötterna...jag bad honom ta med mina enkla svarta pumps..han tog mina svarta platta jobbarskor. Ja, svart fick jag iaf! Det blir nog tygskor resten av livet!:)

Nu håller jag på att lägga upp lite kläder på tradera. Det går SJUKT trögt. Borde kanske fattat det när det är gratis å allt!

GRATTIS IDA!!!



Nu blir det att bojkotta skolan för dagen och dra till skärgården och fira denna stumpa!!
PUSS

thank god its friday

Då var det "helg"! Det firar vi med att gå från skolan kl 5 istället för 8 och traska iväg till ida som är med hennes vänner och grillar! Ska käka lite och dricka lite rödvin sen blir det nog mys med sofia resten av kvällen om de andra ska ut! Mycket bra kväll:)
Puss och ha en mysig fredag!!



Augusti!



allt jag skriver blir samma skit

Torsdagskväll och jag har ätit hemmagjod potatismos och korv i ugn, druckit ett litet glas vin och hängt med liza & ida! Härligt att lämna skolan halv 8 och iaf försökt att tränga bort skolan för kvällen. Haft en bra dag i skolan dock, roliga människor och plugget gick bättre än förväntan! En klasskompis kom förbi med hans nyfödda son...jag och lisa blev förälskade och funderar på att adoptera en unge och en hund tillsammans, skulle sitta fint!! En skrikandes unge som dreglar och har sig, underbart!

Annars då...hm, fortfarande besatt av veronice maggio och adele. fortfarande förkyld men imorgon ska jag ta en morgonpromenad tänkte jag. längtar hem till min familj.

Sen så kan jag säga att  det där med nykterhetslöftet höll inte så länge, dock har jag ändrat mitt löfte till "ska ej dricka sånna mängder att jag blir full på 1 månad". Det ska jag nog hålla!
PUSS

Låt mig slippa denna tentaångest!!

Åh vad jag är less. Ingen bra dag alls! Först så vaknar jag och känner mig jättedålig, feber och skit. Bestämmer mig för att ta en sovmorgon för att få nått gjort idag. Sover till 9 och sitter på skolan från 10-20.00. Typ rekordkort tid denna vecka! Och ändå så känner jag på mig att denna tenta aldrig kommer att gå. Känns som om jag läser och läser men det blir ändå bara kaos i huvudet och näe, känns inte rätt.
Men har iaf 2 veckor kvar att plugga. På söndag ska jag och karl som jag pluggar med kunna ALLT, då har vi drygt 1 vecka på oss att bara sitta och förhöra varandra och skriva gamla tentor. Tråkigt dock att resten av veckan kommer bestå av plugg och jag måste nog skjuta upp firandet för ida:( Meen får gottgöra det i osloooo!

Nu ska jag sluta trycka vindruvor, världens sämsta middag föresten (ja jag är lat så orkade inte laga något), för nu bubblar min mage och lär måste gå på toa hela natten! ÅH vad jag är bra!!

We could have had it all


vart tog motivationen vägen?

Åh vad jag är trött! Jag vill ha sommarlov!! Måste nog sluta klaga känner jag..det är väll fasen bara att bita ihop och inte känna efter! MÅSTE klara tentan!!

Annars så är Skell-Liza här på besök så det är mysigt! Fick färdiglagad middag av henne och ida idag när jag kom hem från skolan, heeelt underbart!

Nu ska jag sova och förhoppningsvis vakna såhär taggad imorgon

TOKISAR!



Vi ville visa vilka vi var. Sofia och jennifer hade glömt hättan. Vi löste det med att slänga ner sofia, med ett bandage virandes runt huvudet, på marken samtidigt som jennifer,jag,siri (och lisaa?) utförde (happyface) hjärt och lungräddning. Ingrid tog hand om sofias brutna ben. Kan inte underdrift säga att man vet aldrig vad som händer när man är med dessa tokisar!



ÅHH vilken känsla!!!

Jag är så jäkla stolt över mig själv och mina duktiga lagkamrater!!! Jag har inte sprungit 5 km (iaf som jag kan komma ihåg på tid) sedan åk 9 när vi sprang broarna runt. Det var Riktigt längesedan!!
Efter några veckor utan träning så tog jag mig igenom, mycket tack vare min springkompis ingrid, hela varvet på 26 min!! Trodde aldrig att jag skulle klara under 30, inte så som jag levt det senaste året... Vi sprang i våra Sjuksköterskehättor och när loppet var över så kom Nkpg tidningen och ville ta kort och intervjua oss....röda och helt döda så fick vi fram ett leende:) Lisa och siren hamnade också på bild för Folkbladet när de bestämde sig för att bada i bassängen som fann inne på området, det blir extremt kul att se imorgon:)

Något som jag lärt mig ikväll är att springa kan faktiskt vara kul, och detta ska vi göra om varje år!! Nästa gång på 24min!!
Synd dock att man åt så mycket efteråt (varje lag fick en picknikkorg) att man fick kramp i magen. Tror inte att jag gick minus någon kalorie överhuvudtaget ikväll! Snarare plus..Men skit samma, jag spraaaaaang!!!!

vilket skämt!



Då ska sjuksköterskerna löpa! HEJAAAAA

Rysningar!



Arets missuppfattning:
Vi skulle flyga fran Saigon till Bangkok och sjalvklart var jag lite stressad och nervos over att hitta ratt pa flygplatsen osv..sa nar dorrvakten pa flygplatsen sager " Welcome" sa svarar jag med " we are going to Bangkok!!"
Efter en stund fattar vi hur sjukt det lat och garvar ihjal oss! Dorrvakten maste tro att jag var cp och jattetaggad infor "min forsta utomlandsresa".

http://viarintehemma.blogg.se/


3 brudar, extreeeeeemt fräsha! En kines, en happy face och en väldigt olik elin:)
Får världens bästa känsla i magen när jag googlar upp våran resblogg från Thailand. New york säger jag bara!!
Ni är bäst!

Set fire to the rain

Jag skulle förresten kunna dö för en kväll med choklad och film.
Istället måste jag skriva frågor om andras rapporter. Och skriva helt klart min rapport. Och kl är 21. Jag sov 4 timmar inatt.
Åhh det hade varit så perfekt att få slappa ikväll! Det regnar och man hör hur dropparna slår mot rutan. Precis sånt väder som det ska vara när man bara vill krypa ner under täcket med en kopp te. Suck.

"om man bryter ett lopp en gång så är det lätt hänt att man gör det igen och igen och igen"

Happ. Jag ska tydligen springa nått lopp imorgon. Herregud vad jag är taggad och laddat upp för detta!! Mattan Läärner löpandes brevid flera hundra svettandes människor samtiigt som hon kippar för luft!
Min uppladdning är iaf oslagbar! 2 veckors sjukdom, 2 dagars alkoholintag/helg de senaste helgerna (varav 1 av gångerna ALL IN, igår alltså.), 2 dagars skrovmålintag. Jag vet att jag kommer äääga imorgon!!

Medans jag löper där snyggt så kommer mina vänner hamna  i detta skick:

segheten själv

SOF( studentfestival typ) var jävligt bra! På dagen var det parad genom staden och parkhäng! På kvällen blev det en förfest innan vi drog till området som var helt galet stort!! Dans tills mina vita tygskor blev svarta och träffade agnes, sjukt bra!!
Nu lägger jag ned festandet för några helger. Sagt förut och ej hållt, i know. Men nu är det enbart enbart enbart skola som gäller fram till den 9 juni.
Den 10 juni startar min första arbetsdag i Oslo. Gud va tiden går fort!!

Nu blir det bakismat a la skrovmål och bänka sig i skolan! Min pluggkompis har varit där några timmar redan...ajajajaj.

Kom hem från berlin!



Jättetomt på Gripen utan min ida..först barca och nu berlin! Kom hem och stanna hemma!
Puss på dig!

Internetshopping såhär på kvällen!



Näe här blire ingen shopping. Men skulle vilja!!
Myskväll med brudarna ikväll, flum flum och flum säger jag bara, och jag gillar det!
Nu måste jag verkligen sova...blir en morgonpromenad imorgonbitti! Jag älskar verkligen att starta dagen med en power walk med bra musik i öronen. Man kan släppa skolan helt och tänka på allt annat för en stund.
God natt!

Typ ändå!


Satan i gatan!



Hur underbart är det inte att kunna gå i linne och shorts kl 10 på kvällen??
God natt dårå!

Klant!!!

Jag lämnade aldrig ett cv på Zara när jag var där. Det var sjukt klantigt för nu berättar amanda att 2 st sa upp sig på barnavdelningen idag! Va tuuusan!!! Hon skulle iaf rekommendera mig, vore ju guld om jag fick jobb där! Antar dock att jag måste till oslo igen då...får se hur det blir, vore iaf galet kul!

Ikväll blev det en promenad med siren sen en härlig kväll på trappan med lite pizza, lite öl och lite dans. Mycket bra!
Nu tänkte jag se lite Gossip Girl medan jag väntar på att tvätten ska bli kvar..
PÖSS



Kärlek vid sista ögonkastet

Middagsmys med brudarna där jag bjöd på grekiska biffar, möööms!!
Tänkte lägga mig och se någon film eller nått men ändrade mig..blir en lång powerwalk med lite bra musik i öronen! Behöver komma igång efter varit sjuk i drygt 1 vecka!! Bla Adele och Veronica Maggio går på reapet kan jag ju meddela.

Someone like you


Hemma i norrköping!

Oslo var riktig bra! Jag och Liv kom fram vid 22 i söndagskväll och på perrongen stod världens bästa Lina!!:)
Tågresan var också underhållande..liv kom på att hon glömt sin husnyckel och börs i nkpg, något som hon kommer bara skratta åt om kanske 1 månad:) Dock så var det kanske inte så passande med tanke på att hon har tenta i veckan och har allt i lägenheten:S

Jag och Lina traskade iaf till hennes lägenhet där vi satt på hennes gigantiska balkong och pratade om allt som hänt i våra liv! Önskar verkligen att Lina ska stanna i oslo i sommar, tyvärr är det lika med noll chans..hon längtar bort och jag längtar dit:)
På måndagen så traskade jag runt i oslo och delade ut minst 60st CV:n i värmen! Jag fick en del positiv respons och fixade ett provjobb på en bra restaurang (tror det finns chans för bra med dricks:P )!
Sen så lät det som om några stycken skulle med största sannolikhet höra av sig! Så jobb ska nog ordna sig till sommaren. Sen skrev jag på kontraktet på en sjukt bra lägenhet!! Billig och perfekt, det ska bli så jäkla kul att bo 8 st tjejer i Oslo i sommar...gah, längtarlängtar!!

Avslutade in Oslotripp på Linas balkong ännu en kväll med Amanda och Lina!
Jag är så himla nöjd:)




Lite bilder från när jag var och hälsade på bror i Oslo! Nu hoppas jag verkligen att han kommer och hälsar på mig!

Vi 2 lever ihop



Sitter på skolan och pluggar samtidigt som festeristerna fortfarande festar i salen brevid! Känns ju jäkligt skumt måste jag säga...pratade även nyss med ida och de skulle tydligen korka upp igen med en shootfrukost! Och hon som alltid mår så himla dåligt, stackarn!:)

Har förövrigt ingen röst alls...därför har jag hittat någon att dela mitt liv med för tillfället. Den starka blåa björnen!
Man kan ju börja undra om jag är en man eller kvinna..har en otroligt vacker basröst!

något nytt

Första gången i mitt liv (som jag iaf kan komma ihåg) så skärper jag till mig och värderar min hälsa och skola låååångt framför en festkväll med mina bruds! Har varit sjuk hela veckan och tappade rösten idag...tomt på kontot...2 tentor om 1 månad... jag kommer alltså fram till att jag ska bara följa med på block partyt och umgås med mina vänner sen dra hem när de ska in på "festivalområdet" eller vad man nu ska kalla det för... fram tills det väl var dags att dra hem så tyckte jag att min plan var väldigt bra och vuxen! Inser när alla andra börjar gå in på området för att fortsätta festen att jag går miste om en riktigt riktigt riktigt bra kväll....men men, det kommer fler! här är varje fest "årets fest" som dom så fint säger så jag tror inte att jag dör. Hade iaf en riktigt härlig kväll och nu väntar sängen, gosig och bra! Imorgon är det uppstigning 08.00, seriös pluggdag Svar JA!
HADEEE!

vart tog den där elden vägen


klago-inlägg

Trött, sjuk och allmänt blä. Hatar sånna här dagar. Hittils har den här veckan bestått av jobb,plugg,förvirring och sömn. Somnade 10 igår och vaknade vid 1 och kunde inte somna om. Kände mig febrig, igentäppt hals och kunde inte koppla bort skolan. Somnade om och drömde mardrömmar, alltid lika välkommet...

Var på bvc idag och fick ta hand om lite barn. Fick veta att barnmorska inte innebar det jag trott att det skulle göra. Så + att få träffa barn, - att få se dom där sötingarna och - för att jag måste börja tänka om angående min barnmorskeplan.
Iväg till skolan där jag hann läsa drygt 2 timmar. Hem och lägga sig i sängen. Fortfarande helt död så antar att jag borde göra en repris på gårkvällen och somna nu. Kul liv.
Och plus allt detta så min ida i barca, sjukt tomt utan henne:(

somliga ljus brinner aldrig ut



15April

schiiitbra




Valborg i Lund var heeelt fantastiskt!! Det var den bästa frukosten någonsin, parkhäng i flera timmar med stek, underbart gäng, flera fester osv osv osv...ja det var helt enkelt en riktigt bra helg!:) TACK!!:)

RSS 2.0