Du har fri på onsdag

Underbara lediga onsdag!!!
Morgonen började riktigt bra! Dagen fortsatte vara riktigt bra och inte blev kvällen nå sämre int!
Bestämde oss för att göra lunchlåda a la räksallad och ta med ut till Frognerparken där vi tänkte bänka oss för stek hela dagen. Sjukt mysigt i parken, den är helt fantastiskt vacker och vi är nog bäst på att babbla om allt mellan himmel i jord:) Köpte glass och koooste oss! När molnen kom så kände vi för att gå och shoppa lite på Majourstuen (som har ett mysigt shoppingstråk). Jag hittade en klänning med världens snyggaste rygg för hela 75kr och Lotta tyckte att hon fyndade också (2 klänningar för 700kr..liite budgetskillnad)..Dock så krävdes det hjälp från sverige när kortautomaten visade ett Big NO NO..
Handlade lite mat inför våran efterlängtade grillning men struntade i grllen och stekte bara vårat kött när vi insåg att solen lämnat våran mysiga bakgård.Drack lite rödvin, tog på oss våra nya klänningar och mötte upp Liv och hennes vänner inne i stan på ett sjukt mysigt uteställe! Kom hem vid 1 och satte uppe och pratade med ida fram till 3..men det var värt varenda sekund trots jag är lite trött nu:)

Åh jag mår så himla bra av vissa människor! Hur bortskämd är man inte när man kan lägga sig varje kväll och känna att man lärt känna så många bra personer och de gör en gladast i världen?! Sånna här dagar är dom bästa.



En full och en dryg. Men ack så bra ihop:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0